12 / 05 / 2024

Metin Acar

Metin Acar

Mesi Turizm Servisleri Ticaret Anonim Şirketi, Metin Acar Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 15 Haziran 'da Beykoz, Cumhuriyet Caddesi' nde kuruldu.

Sime Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sime Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Metin Acar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak 2014 tarihinde Beykoz, Acarlar Mahallesi'nde kuruldu.

Mozaik Royal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik Royal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Kaya, Metin Acar ve Sait Kabayel tarafından kuruldu.

Byacar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byacar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Yücedağ ve Metin Acar ortaklığında kuruldu. 

Mesi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mesi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Acar tarafından kuruldu. 

Mesi Turizm Servisleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mesi Turizm Servisleri Ticaret Anonim Şirketi, Metin Acar Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 15 Haziran 'da Beykoz, Cumhuriyet Caddesi' nde kuruldu.

Metin Eskin: Kentsel dönüşüm sadece bina yapmak değil!

Metin Eskin Bursa Hayat Gazetesi'ndeki yazısında kentsel dönüşümü ele aldı. İşte Metin Eskin'in yazısı...

İbrahim Acar: Her şehir kendi kültürüne göre yapılanmalı!

Kentsel Dönüşümde temel felsefenin kültüre göre yapılanma olduğunu ifade eden Çevre ye Şehircilik Bakan Danışmanı İbrahim Acar, "Bir Karadeniz sahil kenti ile İstanbul'daki bir ilçe aynı planlama ile şehirleşmemeli" dedi.

İbrahim Acar: Her şehir kimliğine göre yeniden yapılanmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakan Danışmanı Acar: "Her şehrin değerleriyle, varlığıyla, kültürüyle, kimliğine uygun şekilde yapılanması, öyle projelendirilmesi, o şehre öyle mimariyi uygulamanız lazım." dedi.

Acar Blu Rezidans satılık!

Acar Blu Rezidans satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve PH şeklinde dizayn edildi. Proje Acarlar Şirketler Topluluğu imzasıyla yükseliyor.

Evren Acar kimdir?

Ankara Beytepe Parktepe Evleri'ni alıcılarıyla buluşturan CEF Danışmanlık Kurucu ortağı Evren Acar, inşaat sektöründe çok sayıda önemli projenin satış ve pazarlama süreçlerini yöneten bir isim.

Metin Şentürk'ün eski eşi malikanesinin yarısını istiyor!

Geçen yıl Metin Şentürk'ten çekişmeli boşanırken 150 bin lira tazminat alan Fulya Kalkavan, şimdi de mal paylaşım davası açtı. Fulya Kalkavan Sarıyer Reşitpaşa'da bulunan 500 metrekare üzerine kurulu 4 katlı lüks malikânenin yarısını istedi.

Gürkut Acar: Antalya'ya 65 katlı bina yapılırsa, nefesi kesilir!

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Falez Oteli’nin kuzeyindeki 100. Yıl spor alanının tam köşesine, 65 katlı bina projesi olduğunu söyleyerek, “Oraya 65 katlı bina yaparsanız, Antalya’nın manzarasını ve nefesini kesersiniz” dedi.

Metin Kara yeniden aday oldu!

Metin Kara 15 Şubat'taki Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden talip oldu. Kara, kooperatif kapısının her zaman, her şartta ortaklarına ve esnafa açık olduğunu belirtti.

Hükümetin sektöre destek vereceğini açıklaması sevindirici!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün yapmış olduğu açıklamaya ilişkin Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu'nun görüşü aşağıda görebilirsiniz. Selimoğlu 'Hükümetin sektöre destek vereceğini açıklaması sevindirici' dedi.

Metin Acar Haberi

Metin Acar

Mesi Turizm Servisleri Ticaret Anonim Şirketi, Metin Acar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Beykoz, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.


Mesi Turizm Servisleri Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU MADDE 3 Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.  6....