14 / 05 / 2024

Metin Kara yeniden aday oldu!

Metin Kara yeniden aday oldu!

Metin Kara 15 Şubat'taki Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden talip oldu. Kara, kooperatif kapısının her zaman, her şartta ortaklarına ve esnafa açık olduğunu belirtti.



15 Şubat'ta Park Restaurant'ta yapılacak Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden aday olduğunu açıklayan mevcut başkan Metin Kara, "Seçimleri demokrasinin en vazgeçilmez unsuru olarak görüyoruz. Sandık demokrasi, seçim de düğün demektir. Sevgi, saygı ve dayanışma ile bayram havası içinde bir seçim daha yapacağız. Seçimlerin şimdiden Trabzon halkına, kooperatif üyelerimize ve esnafımıza hayırlı olması temennisinde bulunuyorum" şeklinde konuştu. 


KAPIMIZI AÇIK 


Kooperatif kapısının her zaman, her şartta ortaklarına ve esnafa açık olduğunu belirten Kara, şöyle devam etti: "İmkanlarımızı sonuna kadar zorluyor, hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeme noktasında çaba gösteriyoruz. Bu anlayış her zaman devam edecektir. Bize gösterilen sevgi ve sahiplenmenin karşılığını vermek için, onlara layık olmak için kararlılığımızdan, çizgimizden ödün vermeden, başı dik olarak yolumuza devam edeceğiz." 


Karadeniz


Geri Dön