08 / 07 / 2024

trabzon kooperatif bakanı

trabzon kooperatif bakanı

Metin Kara 15 Şubat'taki Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden talip oldu. Kara, kooperatif kapısının her zaman, her şartta ortaklarına ve esnafa açık olduğunu belirtti.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin araç geçti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, geçen sene bugün hizmete açılan Trabzon'u Gümüşhane üzerinden Bayburt, Aşkale ve Erzurum'a bağlayan Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini duyurdu.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Bakan Adil Karaismailoğlu o tarihi açıkladı! Dünyanın en özel havalimanlarından biri olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Yeni Trabzon Havalimanı'nın inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını belirterek, "Dünyanın en özel havalimanlarından bir tanesi olacak." diye konuştu.

Hızlı tren hattıyla Trabzon-Ankara arası 4,5 saat olacak!

Trabzon-Ankara arası hızlı tren hattıyla seyahat süresi 4,5 saate düşecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bakana ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

Trabzon Şehir Hastanesi işte bu tarihte açılacak! Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Trabzon Şehir Hastanesi'nin 26 Şubat 2025 tarihinde Trabzon'un ve Türkiye'nin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi açıkladı: Ucuz et satışı resmen başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yaptğı açıklamada, ramazan ayında gıda konusunun öne çıktığını belirterek, et ve Süt Kurumunun 18 satış mağazasında ve Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin 150'sinde ucuz et satışı bugün itibarıyla başladığını söyledi.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da bir süredir inşa edilen millet bahçesinin yapımı tamamlandı. Yeni millet bahçesini Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım inceledi. 

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Araklı'da inşa edilen 280 konut 2021'de tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Trabzon'un Araklı ilçesinde geçen sene meydana gelen sel felaketinden sonra afetten etkilenen vatandaşlar için inşasına başlanan 280 konutluk projenin, kuralarının bu ay sonuna kadar çekileceğini ve konutların 2021'de tamamlanacağını söyledi...

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm kapsamına alınıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdikleri toplantıda Pazarkapı dönüşüm projesi masaya yatırıldı.

Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

Trabzon'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Trabzon projelerini masaya yatırdı. Peki Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

trabzon kooperatif bakanı Haberi

trabzon kooperatif bakanı

15 Şubat'ta Park Restaurant'ta yapılacak Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden aday olduğunu açıklayan mevcut başkan Metin Kara, "Seçimleri demokrasinin en vazgeçilmez unsuru olarak görüyoruz. Sandık demokrasi, seçim de düğün demektir. Sevgi, saygı ve dayanışma ile bayram havası içinde bir seçim daha yapacağız. Seçimlerin şimdiden Trabzon halkına, kooperatif üyelerimize ve esnafımıza hayırlı olması temennisinde bulunuyorum" şeklinde konuştu. 


KAPIMIZI AÇIK 


Kooperatif kapısının her zaman, her şartta ortaklarına ve esnafa açık olduğunu belirten Kara, şöyle devam etti: "İmkanlarımızı sonuna kadar zorluyor, hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeme noktasında çaba gösteriyoruz. Bu anlayış her zaman devam edecektir. Bize gösterilen sevgi ve sahiplenmenin karşılığını vermek için, onlara layık olmak için kararlılığımızdan, çizgimizden ödün vermeden, başı dik olarak yolumuza devam...