08 / 07 / 2024

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu

Metin Kara 15 Şubat'taki Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden talip oldu. Kara, kooperatif kapısının her zaman, her şartta ortaklarına ve esnafa açık olduğunu belirtti.

Kuveyt Türk'ten esnaf ve çiftçilere destek; 300 TL harcama iadesi, 500 TL altın puan

Kuveyt Türk, müşterilerine yönelik özel bir teklif sunarak esnaf ve çiftçileri desteklemeye devam ediyor. Banka, yeni müşterilerine özel olarak tasarlanmış bir "Hoş Geldin Paketi" sunarak, finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. İşte detaylar...

Trabzon Şehir Hastanesi işte bu tarihte açılacak! Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Trabzon Şehir Hastanesi'nin 26 Şubat 2025 tarihinde Trabzon'un ve Türkiye'nin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtti.

TESK Genel Başkanı Palandöken açıkladı! Esnaf ve sanatkar için EYT müjdesi bekliyoruz!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, EYT düzenlemesinden yararlanamayan esnaf ve sanatkarlar için müjdeli haberler beklediğini belirtti.

Hayat pahalılığına rağmen esnaf 30 milyar liralık bayram cirosu bekliyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın bayram hazırlıklarını hızlandırdığını belirterek, "Her şeye rağmen bu yıl 30 milyar liralık bir bayram cirosu bekliyoruz. İnşallah esnafın yüzü gülecek" ifadesini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan esnafa büyük destek! Kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 76'ya yükseldi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, esnaf ve sanatkarlar için zorlu salgın döneminde esnafa destek olmak için 2021 öncesinde kullandırılan kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 50’den yüzde 76'ya yükseltildi.

Zincir marketlerde et, balık, ekmek, sigara, alkol satışına yasak mı geliyor? Pazar ve 19.00 talebi çok konuşulacak!

Zincir marketlerdeki fahiş fiyat artışlarıyla alakalı tartışmalar devam ederken, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken dikkat çeken bir öneride bulundu.

Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Esnaf ve zanaatkârlara destek olması için çıkarılan 'Esnaf Destek Kredi Paketi'nin başvuru şartları ve bu paketten hangi esnafın yararlanabileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Esnaf kredisinde son durum! Halkbank kredisi şartları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Esnaf Destek Kredi Paketi'nin detayları ortaya çıkmaya başladı. İşte esnaf ve zanaatkarlara 100 milyar, 60 ay vade ve yüzde 7.5 faiz oranlı esnaf destek paketi hakkında merak edilen detaylar...

Esnaf kredisini bekleyenler dikkat! Şartları belli oldu

Esnaf ve zanaatkarlara 100 milyar, 60 ay vade ve yüzde 7.5 faiz oranlı kredi imkanı verilecek. Tüm krediler Halkbank'tan yıllık yüzde 15 faizle alınabilecek. Geri ödemeler krediye göre, 1 ay, 3 ay ve 6 aylık dilimler halinde olacak.

Esnaf yeni eğitim-öğretim yılı alışverişlerinde 40 milyar lira ciro bekliyor!

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde yaklaşık 18 milyon ile üniversite düzeyinde de 8 milyon öğrencinin okulların açılmasını bekliyor. Esnaf ve sanatkarlar 40 milyar lira civarında ciro bekliyor. İşte haberim devamı..

Bağ-Kur ve çiftçi emeklileri için flaş asgari ücret talep

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, çiftçi emeklileri ve Bağ-Kur'dan emekli esnafın emekli aylıklarının asgari ücretin altında kalmaması gerektiğine dikkat çekerek, konuyla ilgili hükümetten adım talep etti.

Trabzonlu vatandaşlara ruhsatsız ve iskansız konut uyarısı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), vatandaşları iskansız ve ruhsatsız konutlara karşı uyardı...

Sahte emlak ilanlarına dikkat!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon İnşaatçılar Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TİNEMOD) Başkanı Ayhan Taflan internet sitelerindeki sahte emlak ilanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Haberi

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu

15 Şubat'ta Park Restaurant'ta yapılacak Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden aday olduğunu açıklayan mevcut başkan Metin Kara, "Seçimleri demokrasinin en vazgeçilmez unsuru olarak görüyoruz. Sandık demokrasi, seçim de düğün demektir. Sevgi, saygı ve dayanışma ile bayram havası içinde bir seçim daha yapacağız. Seçimlerin şimdiden Trabzon halkına, kooperatif üyelerimize ve esnafımıza hayırlı olması temennisinde bulunuyorum" şeklinde konuştu. 


KAPIMIZI AÇIK 


Kooperatif kapısının her zaman, her şartta ortaklarına ve esnafa açık olduğunu belirten Kara, şöyle devam etti: "İmkanlarımızı sonuna kadar zorluyor, hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeme noktasında çaba gösteriyoruz. Bu anlayış her zaman devam edecektir. Bize gösterilen sevgi ve sahiplenmenin karşılığını vermek için, onlara layık olmak için kararlılığımızdan, çizgimizden ödün vermeden, başı dik olarak yolumuza devam...