28 / 04 / 2024

Kuveyt Türk'ten esnaf ve çiftçilere destek; 300 TL harcama iadesi, 500 TL altın puan

Kuveyt Türk'ten esnaf ve çiftçilere destek; 300 TL harcama iadesi, 500 TL altın puan

Kuveyt Türk, müşterilerine yönelik özel bir teklif sunarak esnaf ve çiftçileri desteklemeye devam ediyor. Banka, yeni müşterilerine özel olarak tasarlanmış bir "Hoş Geldin Paketi" sunarak, finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. İşte detaylar...



Kuveyt Türk'ün Hoş Geldin Paketi, esnaf ve çiftçilere çeşitli avantajlar sunarak işletmelerinin büyümesini desteklemeyi amaçlıyor. Paket kapsamında, müşterilere; şahıs firması ve çiftçilere 300 TL’lik Sağlam Nakit Kart harcamasına 300 TL harcama iadesi ve 2 fatura talimatına 500 TL Altın Puan ile toplamda 800 TL kazandırıyor.

Kampanyadan yararlanmak için 31 Ağustos 2023 tarihine kadar  Kuveyt Türk Mobil’den görüntülü görüşme ile Kuveyt Türk müşterisi olmak gerekiyor.

Ayrıca Hoş Geldin Paketi kapsamında görüntülü görüşmeyle Kuveyt Türklü olan şahıs firması ve çiftçi tüm müşterilere; ücretsiz 2 adet 10 yaprak çek karnesi (vergiler hariç), ücretsiz 100 adet çek tahsilatı, ücretsiz 2 adet HGS etiketi, ücretsiz Business Plus Kart, KOBİ Kart ve Tohum Kart sunuluyor. Hoş Geldin Paketi kapsamındaki ürünler için şubelere başvurmak gerekiyor. 

Müşteri olduktan sonra kartını gelmesini beklemeden Kuveyt Türk Mobil üzerinden alışveriş yapılabiliyor. 

Müşteriler bu kampanyadan bir kez faydalanabiliyor. Kampanya kazanımı tek seferden ibaret ve Kampanyaya katılım 1.000 kişi ile sınırlı.

KuveytTürk'ün Hoş Geldin Paketi aynı zamanda diğer avantajları da içeriyor. Müşterilere özel olarak tasarlanmış bankacılık ürünleri ve hizmetler sunularak, işletmelerin finansal yönetimini kolaylaştırmak ve iş süreçlerini optimize etmek hedefleniyor.

Banka yetkilileri, KuveytTürk'ün Hoş Geldin Paketi ile esnaf ve çiftçilerin işletmelerini büyütme ve finansal hedeflerine ulaşma konusunda destek olmayı amaçladıklarını belirtiyor. Bu paketin, işletme sahiplerinin güçlü ve sürdürülebilir bir şekilde büyümelerine yardımcı olacağına inanıyorlar.

KuveytTürk'ün esnaf ve çiftçilere yönelik sunulan Hoş Geldin Paketi, finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen işletme sahiplerine cazip fırsatlar sunarak sektörde dikkat çekiyor. 


Geri Dön