28 / 04 / 2024

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.



Kuveyt Türk sıfır ve ikinci el araç kampanyasını duyurdu. Kuveyt Türk tarafından yapılan açıklamada banka, müşterilerine uygun kâr oranlarıyla finansman kullandırıyor. 2023'ün başında Türkiye'de bir ilke imza atarak uçtan uca "Dijital Araç Finansmanı" uygulamasını hayata geçiren Kuveyt Türk, yoğun ilgi gören yeni uygulamasıyla müşterilerine Kuveyt Türk Mobil üzerinden pratik, hızlı ve güvenli şekilde 7/24 finansman kullanma hizmeti sağlıyor.

Kuveyt Türk müşterisi olmayanlar, uzaktan görüntülü görüşmeyle kısa sürede hesap açtırarak aynı gün içinde finansman başvurusunu gerçekleştirebiliyor. Kuveyt Türk Mobil’den yapılan Dijital Araç Finansmanı işlemleri aynı gün içinde kısa sürede tamamlanıyor.

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk ten finansman kampanyası

"FİNANSMAN SÜRECİ KUVEYT TÜRK MOBİL'DEN TAMAMLANABİLİYOR

Patronlar Dünyası'nda yer alan detaylara göre, açıklamada konuya dair değerlendirmesine yer verilen Kuveyt Türk Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, "Müşterilerimizin sıfır ve ikinci el araç alımlarına destek olmak için düzenlediğimiz araç finansmanı kampanyası, avantajlı kâr oranıyla sektörde ilk sırada yer alıyor. 2023 yılının başında hayata geçirdiğimiz uçtan uca Dijital Araç Finansmanı hizmetimiz, sektörde ilk ve tek olmasıyla öne çıkıyor ve yoğun ilgi görüyor." ifadelerini kullandı.

Mehmet Oral, müşterilerin, Kuveyt Türk Mobil üzerinden güvenli ve pratik şekilde araç finansmanı başvurusu gerçekleştirebileceği ve tüm süreçleri buradan tamamlayabildiğini ifade ederek şunları kaydetti:

"Müşterilerimiz, işlemler sırasında dijital asistan Selim'den destek alabildiği gibi ihtiyaç olduğu her an sorularına cevap bulabileceği finansman asistanına da sesli görüşmeyle bağlanabiliyor. Gerekli koşulların yerine getirilmesi durumunda işlemler aynı gün içinde tamamlanabiliyor."

Böylece müşterilerin fiziki şubeye hiç uğramadan yeni araçlarına en kısa sürede sahip olabildiğini belirten Oral, "Henüz müşterimiz olmayanlar ise görüntülü görüşmeyle kısa sürede hesap açtırarak Kuveyt Türk Mobil'den başvuru işlemlerini kolayca tamamlayabiliyor." diye belirtti.

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

BİM 26 Aralık Salı kataloğu: 450 gr inek peyniri 109 TL'ye, 5 kg yoğurt 119 TL'ye, tavuk eti 59 TL'ye düştü!

Bakan Şimşek, 'Çalışanlarımızı, emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz' dedi! Vatandaşlar nasıl yorumladı?


 


Geri Dön