27 / 09 / 2024

kooperatif başkanı metin kara

kooperatif başkanı metin kara

Metin Kara 15 Şubat'taki Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden talip oldu. Kara, kooperatif kapısının her zaman, her şartta ortaklarına ve esnafa açık olduğunu belirtti.

Arnavutköy'de sığınağı daireye çeviren kooperatif başkanına hapis cezası!

Arnavutköy’de bin 80 daireli bir kooperatifin bodrum katlarındaki sığınak ve depo alanlarını daireye çevirip sattığı ileri sürülen kooperatif başkanı 7 yıl 3.5 ay hapis cezası aldı. 

Arnavutköy'de bodrum katları daireye çeviren kooperatif başkanına 7 yıl hapis!

İstanbul Arnavutköy'de 1080 daireli bir kooperatifin sığınak ve depo alanlarını meskene çevirerek sattığı sebebiyle hakkında dolandırıcılık suçundan dava açılan kooperatif başkanı Mehmet Ş., 7 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası ve 87 bin TL adli para cezası aldı. 

Kooperatif başkanından tapu vurgunu!

Arnavutköy'de 1080 konutlu bir kooperatifin sığınak ve depo alanlarını meskene çevirerek sattığı iddiasıyla kooperatif başkanı Mehmet Ş.'nin yargılanması devam ediyor. Mehmet Ş.'nin 77 dairenin tapusunu da eşi, oğlu, gelini ve bir yaşındaki torunu üzerine yaptığı iddia edildi.

Eski Başkan Burma'dan Atakum imarı için Büyükşehir'e dava!

Samsun Atakum Belediyesi eski Başkanı Metin Burma, İlçe Belediyesi tarafından hazırlanıp karara bağlanan imar planı için iptal davası açtı.

TOKİ'den konut alan vekil ve eski başkan konutları iade etti!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ateş, Çemişgezek Belediyesi eski Başkanı Metin Levent Yıldız ile bazı işadamları, bu konutları iade etmek için TOKİ’ye yazılı başvuruda bulundu.

Ak Partili vekil ve başkan Tunceli TOKİ konutlarını iade ediyor!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ateş, Çemişgezek Belediyesi eski Başkanı Metin Levent Yıldız ile bazı işadamları, bu konutları iade etmek için TOKİ'ye yazılı başvuruda bulundu.

Beykoz'da Başkan Yardımcısı gitti, Riva Köprüsü projede kaldı!

Beykoz Riva Köprüsü projesine ne oldu? Yeni Riva Köprüsü projesi neden uygulanamadı? Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olduğu dönemde projeyi hazırlayan Metin Torun şimdi hangi görevde? İşte Beykoz Riva Köprüsü projesinin akıbeti…

EPDK Kurucu Başkanı Yusuf Günay: Elektrik ve gaza yine zam gelebilir!

EPDK'nın Kurucu Başkanı Günay, hükümetin BOTAŞ'ın artan zararını düşürmek için doğalgaza bir kez daha zam yapacağını, elektrik fiyatlarının da artacağını öngördü

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova istifa etti!

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova görevinden ayrıldı

Amasya Mimarlar Odası Başkanı ve 4 kişi daha tutuklandı!

Sivas merkezli olarak 3 ilde yapılan "ihale usulsüzlüğü" operasyonunda, aralarında Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü ile Amasya Mimarlar Odası Başkanının da bulunduğu 5 kişi tutuklandı

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'i konuk ediyor

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol, Umut Evleri'ni açtı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kadınları dört duvar arasından çıkarmak için kurdukları semt konaklarının ‘Umut Evleri' sayesinde eksiğinin tamamlandığını söyledi.

kooperatif başkanı metin kara Haberi

kooperatif başkanı metin kara

15 Şubat'ta Park Restaurant'ta yapılacak Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden aday olduğunu açıklayan mevcut başkan Metin Kara, "Seçimleri demokrasinin en vazgeçilmez unsuru olarak görüyoruz. Sandık demokrasi, seçim de düğün demektir. Sevgi, saygı ve dayanışma ile bayram havası içinde bir seçim daha yapacağız. Seçimlerin şimdiden Trabzon halkına, kooperatif üyelerimize ve esnafımıza hayırlı olması temennisinde bulunuyorum" şeklinde konuştu. 


KAPIMIZI AÇIK 


Kooperatif kapısının her zaman, her şartta ortaklarına ve esnafa açık olduğunu belirten Kara, şöyle devam etti: "İmkanlarımızı sonuna kadar zorluyor, hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeme noktasında çaba gösteriyoruz. Bu anlayış her zaman devam edecektir. Bize gösterilen sevgi ve sahiplenmenin karşılığını vermek için, onlara layık olmak için kararlılığımızdan, çizgimizden ödün vermeden, başı dik olarak yolumuza devam...