14 / 05 / 2024

Metin Ağma düzlem yapı

Metin Ağma düzlem yapı

Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ağma kimdir? Aynı zamanda inşaat mühendisi ve işletmeci olan Metin Ağma ne zamandan beri Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor?

EYT’de Bağ-Kur’a geriye dönük kayıt hakkı! Bu iki kritik tarihe dikkat!

Bağ-Kur tescil affı için son dakika gelişmeler yakından takip edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yeni adımlar atılıyor. Prim eşitliği gündeme gelirken tüm dikkatler tescil affına çevrilmiş durumda. Peki, EYT'de 2 bin öncesi Bağ-Kur'a geriye dönük kayıt hakkı verilecek mi? İşte detayl

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

RTÜK'ten uluslararası sosyal platformlara ofis açma çağrısı!

Dünyaca ünlü eğlence platformu Netflix'in Türkiye'de ofis açma kararı sonrasında; Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Türkiye'de faaliyet gösteren diğer platformlara ofis açması yönünde çağrıda bulundu.

Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski cezaevi alanında yapılan İsmetpaşa Mahallesi’ndeki “Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi”nde tapu sorunununa ilişkin, "Temmuz’da da o işi çözüp, hızlıca önümüze bakacağız" dedi...

İş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına yeni düzenleme getirildi!

Oto galeriden lunaparklara kadar birçok iş yerini yakından ilgilendiren iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yeni düzenlemeler yürürlüğe girdi.

İGA gençler için iki yarışma düzenliyor!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşa eden İGA, gençlere yönelik iki yarışma düzenliyor. Yarışma kapsamında toplamda 24 bin liralık ödül verilecek.

Hacizlere karşı dava açma süresi 15 güne çıkarıldı!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümlerine göre düzenlenen ödeme emirlerine ve tatbik edilen ihtiyati hacizlere karşı dava açma süreleri 7 günden 15 güne çıkarıldı. Uygulama 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak..

Hacizlere karşı dava açma süresi 15 gün oldu!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümlerine göre düzenlenen ödeme emirlerine ve tatbik edilen ihtiyati hacizlere karşı dava açma süreleri uzatılıyor. 

Binalarda fırın açma şartları 2017!

Apartmanlarda fırın açma koşulları, Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yeniden düzenlendi. İşte yönetmelik kapsamındaki fırın açma şartları 2017..

Akdeniz'de yeni imar yolları açma çalışmaları hız kazandı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

GAP'ta 100 milyar liralık kaynak, yatırıma dönüştü!

Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (GAP BKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Açıkgöz, GAP çerçevesinde 100 milyar liralık kaynağın yatırıma dönüştürüldüğünü söyledi.

Murat İzci: AVM açma hızı azaldı!

KDM Alışveriş Merkezleri Kiralama ve Yönetim Danışmanlık AŞ. Genel Müdürü Murat İzci, artık AVM'lerde verimliliğin ön plana çıktığını belirterek, "AVM açma hızı da azaldı. Birçok AVM satış listesinde." dedi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de yol açma ve yapım çalışmaları sürüyor!

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program dâhilinde yeni yol açma ve yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Metin Ağma düzlem yapı Haberi

Metin Ağma düzlem yapı

Metin Ağma kimdir?

Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi, inşaat mühendisi ve işletmeci Metin Ağma, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


Metin Ağma..

1966 yılında Mardin’de doğdum. 1989 yılında Yıldız Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1990 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden inşaat işletmeciliği üzerine 1 yıl önlisans yaptım.


1993 yılında abim ve babamla birlikte Mefaş İnşaat firmasını kurduk.

1995 yılında S. S. Boğaziçi İstinye Konut Yapı Kooperatifinin kabası bitmiş yarım kalan 900 dairesini  tamamladık.


Beylikdüzü bölgesindeki Yeşilkent Sitesi’nde ileride ortaklığını kuracağımız inşaat mühendisi, mimar ortaklarımızla ; dünya standartlarına uyumlu doğalgazlı alt yapısı, geniş bulvarları, merkezi uydu sistemi, bisiklet yolları, dinlenme alanları, kamelyaları, süs havuzları, tenis kortları, basketbol sahaları, açık- kapalı otoparkları ve oyun parkları ile deprem yönetmeliğine göre inşaatları tamamlanan  1000 civarında  dairenin anahtarlarını sahiplerine 2004...