13 / 05 / 2024

metin aydın Beşparmak Dağları

metin aydın Beşparmak Dağları

Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu, Beşparmak Dağları’nın milli park ilan edilmesi çağrısında bulundu. Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Metin Aydın, Aydın’ın oksijen kaynağı olması bakımından korunması gereken dünya zenginliği olduğuna işaret etti..

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Aydın Şehir Hastanesi özelleştirilmeyecek!

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Kamu-özel ortaklığıyla yapılacak olan Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili özelleştirme iddialarını yalanladı. Koçak, ''Otel, beş yıldızlı otel konforunda yapılacak'' dedi.

Aydın'a havalimanı yapılmamasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Aydın İline havalimanı yapılmamasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Baydar sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Aydın'a yapılacak yatırımlarda öncelik Çıldır Havaalanı'nın!

Aydın için beklenen yatırımların gerçekleşeceğini belirten AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş, hükümetin kente yapacağı yatırımlarda önceliğin Çıldır Havaalanı'nın ulaşıma açılmasının olacağını söyledi.

Aydın Nazilli Nazkent 5 Evleri'nin anahtar teslimi yapıldı!

Aydın Nazilli Belediyesi'nin beşinci toplu konut projesi olan 32 dairelik NAZKENT-5. Etap konutlarının anahtar teslim töreni yapıldı. NAZKENT-5. Etap konutları 4 katlı 4 bloktan toplam 32 konuttan oluşuyor.

Kocasinan Yenişehir ve Beşparmak mahallesinden dönüşüm talebi!

Her hafta gerçekleştirdiği “Başkan Sizi Dinliyor” programlarıyla mahalle sakinlerinin gönlünü bir kez daha kazanan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu hafta Beşparmak ve Yenişehir sakinlerini dinledi.

Aydın'daki Beşparmak Dağları Milli Park mı olacak?

Aydın'da antik çağda 'Latmos' adıyla bilinen Beşparmak Dağları'nın Milli Park ilan edilmesi için toplanan 40 bini aşkın imza başbakanlığa iletildi.

Yüceler Aydın'da 5 yıldızlı otel yapacak!

Aydınlıların akaryakıt, inşaat ve otel sektöründe yakından tanıdığı Yüceler, her geçen gün yaptığı yatırımlarla büyüyor. Aydın Merkezde 17 yıllık Opet bayisi olan firma, bu yıl Aydın'a beş yıldızlı bir otel daha kazandırmayı planlıyor.

Beşparmak Dağları'nın milli park olması için kampanya başlatıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Latmos ( Beşparmak Dağları ) milli park yapmak için için Alman araştırmacı Anneliese Peschlow'dan 30 bin imzalı dilekçe istedi.

Remzi Aydın’dan Eminönü Alibeyköy tramvay hattı açıklaması!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eminönü’nden Alibeyköy’e uzanan tramvay projesinin tamamlanmış olduğunu da belirten Başkan Aydın “Onun dışında Bağcılar – Beşiktaş – Gayrettepe metrosu Eyüp’ten geçiyor, 4 tane istasyonu bizde" dedi

Beşparmak Dağları milli park olmalı!

Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu, Beşparmak Dağları’nın milli park ilan edilmesi çağrısında bulundu. Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Metin Aydın, Aydın’ın oksijen kaynağı olması bakımından korunması gereken dünya zenginliği olduğuna işaret etti..

İstanbul Aydın Üniversitesi Tıp Fakültesi Binası yaptırıyor! İmar planı askıda!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Küçükçekmece Beşyol Mahallesi'nde bulunan Florya Yerleşkesi'nde Tıp Fakültesi inşaatına başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşyol'da üniversite tesisi imar planını askıya çıkardı. İşte o imar planı...

metin aydın Beşparmak Dağları Haberi

metin aydın Beşparmak Dağları

Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu, Beşparmak Dağları’nın milli park ilan edilmesi çağrısında bulundu.

Aydın Tabip Odası olarak yaptıkları araştırmada Aydın’da kansere bağlı ölümlerin Türkiye ortalamasının çok üstünde arttığını tespit ettiklerini anımsatan Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Metin Aydın, “Bu kanser oranları özellikle Menderes nehrine yakın yerleşim yerlerinde daha fazla. Bunun büyük oranda sebebi ise Menderes nehrinin kirliği nedeni ile çevresine kanserojen etki oluşturmasıdır. Kanser vakalarının oluşmasında çevresel faktörler yüzde 85-90 etkilidir. Türkiye’de kanser oluşumunda çevrenin etkisi ise dünya ortalamalarına göre 700 kat daha fazla. Aydın’da su kirliliği birinci öncelikli çevre sorunudur. Diğerleri hava kirliliği, atıklar toprak kirliliğidir. Menderes nehrinde kirliliğe endüstriyel atık sular, evsel atık sular, Jeotermal sular, zeytinyağı fabrikalarının bıraktığı Karasu, belediyelerin atıksularını arıtmadan Menderes nehrine deşarj etmeleri, nehrin...