09 / 05 / 2024

Metin Barış

Metin Barış

Quantum Gayrimenkul Anonim Şirketi, Metin Barış Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde 1 Haziran'da kuruldu.

Özbarış Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbarış Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Barış tarafından kuruldu.

Cemal Metin Avcı’nın Muğla'daki ‘Cüce’ adlı barı kapatıldı!

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın Muğla'da bulunan Cüce’ adlı barı kapatıldı...

Ortahisar Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imar barışı başvuru süresinin 31 Aralık'a kadar uzatıldığını açıkladı ve başvuruda bulunmak isteyenleri acele etmesi için uyardı. 

İmar barışıyla ilgili tüm merak edilenler!

Hükümetin, imara aykırı yapıları kayıt altına almak amacıyla çıkardığı imar barışı düzenlemesi yasalaştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki bilinmeyenleri anlattı.

Varlık barışına 6 ay uzatma!

Hükümetin yurtdışından varlıkların Türkiye'ye getirilmesi için düzenlediği 6736 sayılı Varlık Barışı'nın süresi altı ay uzatılıyor.

Quantum Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Quantum Gayrimenkul Anonim Şirketi, Metin Barış Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde 1 Haziran'da kuruldu.

Metin Arolat, Ayder Yaylası’nda ev arıyor!

Geçtiğimiz günlerde Karadeniz turuna çıkan sanatçı Metin Arolat, yeşilin her tonunu barındıran Ayder Yaylası’ndan çok etkilendiğini belirterek bölgede ev satın almak için araştırma yaptığını söyledi.

Barış Yılmazkaya TK Emlak Yayıncılık Group'un CEO'su oldu!

2013 yılının ilk bombası TK Emlak Yayın Group'tan geldi. Bankacı Barış Yılmazkaya TK Emlak Yayın Group'un CEO'su oldu

Barış Onay: Türk yapı sektörü ilk 9 ayda yüzde 1 büyüdü!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Dr. Barış Onay Şubat ayında yayınlanacak Türk Yapı Sektörü Raporu 2012 ışığında sektörü değerlendirdi

Barış Onay: Yapı sektörünü belirsizlik alerjisi yavaşlattı!

Yapı-Endüstrisi Merkezi Genel Müdürü Barış Onay: ''2012'de sektörün yavaşlaması Türkiye ekonomisinin yavaşlamasından daha fazla oldu. Bu, sektördeki 'belirsizlik alerjisi'nden kaynaklandı''

Esenyurt Barış Life Evleri'nde son 3 oda 1 salon 160 bin liraya!

Barış Yapı Barış Life Konutları'nda fiyatlar 95 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

Ataç İnşaat Metin Yüksel ve Arif Ergüden'i bağımsız üye seçti!

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklamaya göre Metin Yüksel ve Arif Engin Ergüden bağımsız üye olarak seçildi...

Barış Vadisi Parkı güneş enerjisiyle aydınlatılacak!

Gebze’de yer alan Barış Vadisi Parkı güneş enerjisiyle aydınlatılarak yarı yarıya tasarruf yapılıyor.

Metin Barış Haberi

Metin Barış

Quantum Gayrimenkul Anonim Şirketi, Metin Barış Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde 1 Haziran'da kuruldu. 


Quantum Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; 1. Hertürlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2. Hertürlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, otel, alışveriş merkezi, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 3. Emlak konusu satış ve pazarlama danışmanlığı, geliştirme, geliştirme danışmanlığı ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 4. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını ve danışmanlığını yapmak, 3. şahıslara yaptırmak veya yapılmasına aracılık etmek. 5. Komisyon mukabilinde yurtiçinde ve yurtdışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak, satışına aracılık etmek, 3. şahıslara yaptırmak veya yapılmasına aracılık etmek. 6. Yabancıların mal edinme...