16 / 05 / 2024

Metin Çakar

Metin Çakar

Pegatek İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Ömer Çakar, Metin Çakar tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da Arnavutköy, Hadımköy Yolu'nda kuruldu.

Akar Hotel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akar Hotel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Akar tarafından kuruldu. 

Akar Grup Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akar Grup Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Ghzayel ve Zahır Hamdoun ortaklığında kuruldu.

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

Metin Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metin Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Metin tarafından kuruldu.

Nurettin Canikli'den Hulusi Akar'ın cami haberlerine açıklama!

Milli Savunma Bakanı Canikli, Orgeneral Akar’ın memleketinde cami yaptırdığına ilişkin haberler açıklama yaptı. 

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Kayseri'de cami yaptırıyor!

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, memleketi olan Kayseri'de cami yaptırıyor. Selçuklu motifleriyle bezenen cami yakında ibadete açılacak..

Çakar Emlak İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakar Emlak İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Orhan Çakar tarafından kuruldu. 

Akar İstanbul Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akar İstanbul Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ohamed A. M. Hamed tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Agres Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Agres Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Metin Güven Şahin, Mehmet Akif Akar ve Emrah Tolu tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Temmuz tarihinde kuruldu.

Metin Çelik: Isparta'da konuta talep var!

Isparta'da inşaat sektörünün başarılı isimlerinden Metin Çelik, sektördeki son gelişmeleri anlattı. Çelik, ''İnşaat sektörü, gerek Isparta gerekse Türkiye genelinde ekonominin yüzde 10'unu lokomotif olarak kaldırıyor'' dedi.

Gezegen Metal İnşaat Kimya Akar. Orman Ürünleri Elektroteknik Taş. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezegen Metal İnşaat Kimya Akar. Orman Ürünleri Elektroteknik Taş. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Nafi Gecegezen tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gülcan Arslan ve Metin Anter evleri için alışveriş yaptı!

Aynı evde yaşamaya karar veren Gülcan Arslan ve sevgilisi Metin Anter yeni evleri için Akmerkez'de alışveriş yaptı.

Ahmet Metin Genç, Ortahisar projelerini anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile buluştu. Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar'daki projelerini anlattı.

Metin Çakar Haberi

Metin Çakar

Pegatek İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Ömer Çakar, Metin Çakar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


Pegatek İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,  tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...