03 / 05 / 2024

Metin Genç Ortahisar ulaşım sorunu

Metin Genç Ortahisar ulaşım sorunu

ORTAHİSAR Belediye Başkanı A. Metin Genç mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Güney Çevre Yolu ve turizm konusunda duyarlı olduğunu kaydeden Genç çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Ortahisar Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imar barışı başvuru süresinin 31 Aralık'a kadar uzatıldığını açıkladı ve başvuruda bulunmak isteyenleri acele etmesi için uyardı. 

Trabzon Akvaryum Projesi'ne TOKİ desteği!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılan Tünel Akvaryum Projesi’nde incelemelerde bulundu. Genç, inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi Eylül'de tamam!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Genç, projenin Eylül ayında tamamlanacağını açıkladı. 

Ortahisar Tünel Akvaryum Projesi'nin ihalesi yakında!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, katıldığı Muhtarlar Toplantısı'nda Tünel Akvaryum Projesi'nin 15 gün içinde ihaleye çıkacağını söyledi. 

Gençlerin gözü Beylikdüzü konut projelerinde!

Avenue İstanbul projesinin tanıtım toplantısında konuşan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, gençlerin yoğun olarak Beylikdüzü'nde yer alan konut projelerini tercih ettiğini söyledi.

Trabzon Ortahisar yeniden inşa ediliyor!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilçedeki yatırım, proje ve hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Genç, Pazarkapı, Ekopark, Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi ve Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi’nden bahsetti.

Trabzon Pazarkapı Projesi'nin finansmanı onaylandı!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediye hizmet binasının yapılacağı Pazarkapı Projesi'nin finansmanı onaylandı. İlbank'tan 20 milyon TL'lik kredi sağlanacak.

TOKİ Trabzon'daki çarpık yapılaşmayı yok etti!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pazarkapı Projesi için 20 milyon liralık kredinin İlbank'tan sağlanacağını belirtti. Genç, TOKİ'nin Trabzon'da önemli kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirdiğini söyledi.

Ahmet Metin Genç, Ortahisar projelerini anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile buluştu. Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar'daki projelerini anlattı.

Trabzon Ortahisar'da kaçak yapıya geçit yok!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’un kentsel dönüşüm projeleri sayesinde çarpık yapılaşmadan kurtarılacağını söyledi.

Ortahisar projeleri anlatıldı!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Genç, görev süresi içinde yaptığı ve yapmayı planladığı proje ve hizmetleri anlattı.

Akif Çağatay Kılıç'tan Metin Oktay Tesisleri'ne destek!

Gençlik ve Spor Bakan Akif Çağatay Kılıç, İzmir'in Torbalı ilçesindeki Metin Oktay Tesisleriyle ilgili, "Altınordu, tesis ve altyapıya yaptığı yatırımlarla örnek bir kulübümüz. Torbalı'daki Metin Oktay Tesislerinin geliştirilmesi ile ilgili gerekli incelemelerimizi yapacağız" dedi.

Metin Genç Ortahisar ulaşım sorunu Haberi

Metin Genç Ortahisar ulaşım sorunu

ORTAHİSAR Belediye Başkanı A. Metin Genç mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Güney Çevre Yolu ve turizm konusunda duyarlı olduğunu kaydeden Genç çarpıcı açıklamalarda bulundu. Genç, “Bir an evvel istiyorum ki Güney Çevre Yolu’na başlayalım. Bu işi bir yerden başlatmak lazım. Bu konuda duyarlıyım.” dedi. Genç, turizm bağlamında ki çalışmalarını da anlattı.


ORTAHİSAR Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, ziyaret ettiği Toklu Mahallesi’nde Güney çevre Yolu’yla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Genç, “Ben bir an önce istiyorum ki, Güney Çevre Yolu'na başlayalım. Bu işi bir yerden başlatabilmek lazım. Bu konuda duyarlıyım.” diye konuştu.

Değirmendere Mahallesi'nden sonra Toklu Mahallesi'nde toplantı düzenleyen Başkan Genç, yaptıklarını, yapacaklarını ve yapamadıklarını anlattı. Toklu Mahallesi'nde ulaşım sorununun kronik hale geldiğini kaydeden Başkan Genç, bu sorunun çözülmesi için Bakan Soylu'nun konu hakkında...