05 / 05 / 2024

metin karaduman kimdir

metin karaduman kimdir

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, toplu konut, Site’deki spor salonu, tüneller, duble yollar ve şehir stadındaki tribün çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Metin Karaduman, Çınatepe TOKİ sürecini değerlendirdi!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Çınatepe mahallesinde başlayan TOKİ çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Metin Karaduman, “Bununla ilgili mevcut TTK lojmanlarının şuanda yıkımı başladı. " dedi.

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Serhat Karaduman hangi üniversiteden mezun oldu? Çalık Denim’de ne iş yapıyor?

Serhat Karaduman kimdir? Hangi okulda okudu? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? İş hayatına nerede başladı? Çalık Denim’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Serhat Karaduman ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Metin Akman daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Metin Akman'nın eğitim hayatı nasıldı?

Metin Barokas kimdir? Metin Barokas evli mi?

Metin Barokas kimdir? Metin Barokas’ın mesleği nedir? Metin Barokas eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Dikran Gülmezgil kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı Dikran Gülmezgil kimdir? Dikran Gülmezgil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dikran Gülmezgil'in biyografisi...

İsmail Sarıkaya kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı İsmail Sarıkaya kimdir? İsmail Sarıkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Sarıkaya'nın biyografisi...

Bora İsmail Bahçetepe kimdir?

Galatasaray Kulübü'nün yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı Bora İsmail Bahçetepe kimdir? Bora İsmail Bahçetepe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bora İsmail Bahçetepe'nin yeni biyografisi...

Rahmi Metin kimdir?

Rahmi Metin, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Rize Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Rahmi Metin kimdir? Rahmi Metin, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fatih Metin kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin oldu. Peki, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin kimdir?

Zonguldak Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Zonguldak'ta TTK ve TOKİ işbirliğiyle 5 yıl önce çalışmalara başlanılan Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabının temeli atıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karaduman, törende konuşma yaptı.

Metin Karaduman mülkiyet kanununu anlattı!

Mahalle toplantılarına ağırlık veren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi uygulama safhasına giren mülkiyet kanunuyla ilgili önemli bilgilendirmelerde bulundu.

metin karaduman kimdir Haberi

metin karaduman kimdir

1 Kasım genel seçimlerinde AK Parti’nin tek başına iktidara geldiğini ifade eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, sorumluluklarının bilincinde hareket edeceklerini ifade etti. Çınartepe Mahallesi’nde emeklilerin de edineceği toplu konutlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

TOKİ projesinin Zonguldak’ın yüz akı olacağını ifade eden Karaduman, toplu konuta dahil olan yerde hak sahiplerine TOKİ tarafından kira yardımının da yapıldığını aktardı. Emeklilerin de 250 TL taksitle konut edineceğini ifade eden Karaduman şöyle devam etti:


“1 Kasım seçimlerini geride bıraktık. Milletimizin teveccühü ile tek başına iktidar olduk. Yükümüz ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. İlk günkü aşkla diye sloganımız vardı. Biz de pazartesi günü itibariyle teşkilat olarak ilk günkü aşkla Zonguldak’a hizmet edebilmek için çalışmalarımıza hemen başladık. Zonguldak’ta öncelikle TOKİ konutlarıyla ilgili Çınartepe, Baştarla Mahallesi’nde devam eden bir...