28 / 07 / 2024

metin keskin

metin keskin

Uşak'ta yapımı süren yeni Arkeoloji Müzesi'nin Mimarı Metin Keskin, Karun Hazineleri için özel sergi alanlarının oluşturulacağı yeni müzenin akıllı güvenlik sistemleri ile korunacağı belirtti....

Mk Construction İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Construction İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Keskin tarafından kuruldu.

Keskinoğlu Mühendislik İnşaat Hafriyat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinoğlu Mühendislik İnşaat Hafriyat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Keskin tarafından kuruldu.

Keskin Mk Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Mk Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Keskin tarafından kuruldu. 

Keskin TOKİ kura sonucu 13 Nisan 2017!

Keskin TOKİ kura sonucu 13 Nisan 2017 henüz açıklanmadı. Keskin TOKİ kura sonucu 13 Nisan 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kırıkkale Keskin kura sonuçları 126 konut!

Kırıkkale Keskin kura sonuçları 126 konut henüz açıklanmadı. Kırıkkale Keskin kura sonuçları 126 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu sıralı isim listesi!

TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu sıralı isim listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu sıralı isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kırıkkale Keskin TOKİ Evleri kura sonuç!

TOKİ ve Kırıkkale Keskin Belediyesi'nin 126 konut olarak inşa ettiği Kırıkkale Keskin 2. Etap projesinde kura çekimi bugün. İşte, Kırıkkale Keskin TOKİ Evleri kura sonuç listesi...

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap kura sonucu!

126 adet daireden meydana gelen TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap projesinde kura çekimi bugün. İşte, TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap kura sonucu...

Kırıkkale Keskin TOKİ kura sonucu isim listesi!

Kırıkkale Keskin TOKİ kura sonucu isim listesi henüz açıklanmadı. Kırıkkale Keskin TOKİ kura sonucu isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu tam listesi!

TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu tam listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu tam listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kırıkkale Keskin 2. Etap TOKİ Evleri kura çekimi!

126 adet dairenin kura ile satılacağı TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap projesinde kura heyecanı başladı. Peki, Kırıkkale Keskin 2. Etap TOKİ Evleri kura çekimi ne zaman?

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap kura yeri!

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap projesi toplamda 126 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler kura ile satılacak. Peki, TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap kura yeri neresi?

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap kurası!

TOKİ ve Kırıkkale Keskin Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirilen 126 konutun kura çekimi için geri sayım başladı.

metin keskin Haberi

metin keskin

Uşak'ta yapımı süren yeni Arkeoloji Müzesi'nin Mimarı Metin Keskin, Karun Hazineleri için özel sergi alanlarının oluşturulacağı yeni müzenin akıllı güvenlik sistemleri ile korunacağı belirtti. 

     Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uşak Tren Garı yakınında inşa edilen yeni müze binasının 2 bin 450 metrekare alanda kurulacağını ve üç katlı olacağını söyledi. 

     Projenin çağdaş mimari özellikleri yansıttığına işaret eden Keskin, Uşak Arkeoloji Müzesi'nin uzun soluklu bir planlamanın ilk adımı olduğunu vurgulayarak, müzenin kurulduğu bölgenin "Uşak Kültür Sitesi" olarak düzenlenmek istendiğini ve müzenin, projenin ilk ayağını oluşturduğunu kaydetti. 

     Bölgede ilerleyen zamanlarda Demiryolu Müzesi, Halı Müzesi, Kültür Merkezi gibi çeşitli donatıların da hayata geçirileceğini ve bu nedenle arkeoloji müzesinin mimari projesinin önem kazandığını belirten Keskin şöyle konuştu: 

     "Arkeoloji Müzesi olarak...