12 / 05 / 2024

Metin Kılıç M artı D Mimarlık

Metin Kılıç M artı D Mimarlık

Mimar Metin Kılıç, 1987'de kurduğu M artı D Mimarlık ile faaliyetlerine devam ediyor. Metin Kılıç'ın hastane, konut ve ticari merkezler üzerine çok sayıda işleri bulunuyor. Peki Metin Kılıç kimdir? İşte biyografisi...

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Y Kılıç Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Y Kılıç Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kılıç tarafından kuruldu.

Metin Külünk'ün Afganistan'da yaptırdığı okul hizmete açıldı!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk'ün Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinde inşa ettirdiği 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul hizmete açıldı.

Akif Çağatay Kılıç'tan Metin Oktay Tesisleri'ne destek!

Gençlik ve Spor Bakan Akif Çağatay Kılıç, İzmir'in Torbalı ilçesindeki Metin Oktay Tesisleriyle ilgili, "Altınordu, tesis ve altyapıya yaptığı yatırımlarla örnek bir kulübümüz. Torbalı'daki Metin Oktay Tesislerinin geliştirilmesi ile ilgili gerekli incelemelerimizi yapacağız" dedi.

ADÜ Aşçılık Bölümü yeni binasına kavuşuyor!

Adnan Menderes Üniversitesi Davutlar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü Ek Binası inşaatında sona gelindi. Binanın Nisan ayı sonunda hazır olması ve önümüzdeki yıldan itibaren öğrencilerin kullanımına sunulması bekleniyor.

Aydın'ın İstiklal mahallesindeki 50 yılık ev müze yapılması için bağışlandı!

Ali Sarıyörük'ün eşi Suna Sarıyörük, İstiklal mahallesi İnkılap caddesindeki 19'uncu yüzyılın Osmanlı sivil mimari örneğini taşıyan evlerinin 50 yıllık kullanım hakkını, müze yapılmak üzere İncirliova Belediyesi'ne bağışlama kararı aldı

Ali Kılıç, Maltepe M’Expo projesi için destek istedi!

Maltepe esnaflarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo ve Maltepe Meydan projesi için destek istedi. Projelere tam destek veren esnaflar da, ilçenin bu projelerle kalkınacağını belirtti.

Kira sözleşmesi varken evden çıkılır mı?

Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında kira sözleşmesi, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabiliyor. Peki, kira sözleşmesi varken evden çıkılır mı? Kira kontratı bitmeden kiracı evden çıkarsa ne olur?

Sedat Kılınç: Gayrimenkul yatırımı her zaman kazandırır!

Sedat Kılınç, "Ekonomi Raporu" programına konuk oldu. Kılınç yaklaşık 1 saat süren programda, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği, önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı.

Murat Kılıç: 706 dönüm arazi mera vasfından çıkarıldı!

Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Murat Kılıç, yönetimi devraldıktan sonra gerçekleştirdiği faaliyetleri paylaştı. Kılıç, son 1 yılda olumlu gelişmelerin kaydedildiğini vurguladı.

Dora Plus Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Yazılım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Plus Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Yazılım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Bekir Akgül tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Usta ve Ali İhsan Pekince ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Metin Anıl: Ekonominin lokomotifi inşaat!

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Sadık Gülerer ile birlikte İnegöl Müteahhitler Derneği'ne (İMDER) iade-i ziyarette bulundu.

Metin Kılıç M artı D Mimarlık Haberi

Metin Kılıç M artı D Mimarlık

Metin Kılıç kimdir?


Metin Kılıç, 1962 yılında doğdu. 1985 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamladı.1987 yılından beri kurucusu olduğu mimarlık ofisi M artı D Mimarlık’da tasarım ve uygulama çalışmalarını sürdürmekte. 


Metin Kılıç'ın hastane, konut ve ticari merkezler üzerine çok sayıda işleri bulunmakta.


Kılıç, 2001 – 2003 arasında DEÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü yarı zamanlı öğretim görevlisi ve 1997'de DEÜ Torbalı Meslek Yüksek Okulu Mermer Teknikerliği Programı yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalıştı.


Metin Kılıç'ın ödülleri!


2009, Satın Alma- Denizli Hükümet Konağı Mimari Projesi ve Yakın Çevresi Kentsel Tasarım Proje Yarışması

2008, 1. lik ödülü – UİB Otomotiv Anadolu Teknik Lisesi Çağrılı Mimari Proje Yarışması

2008, 11.Ulusal Mimarlık Sergisi Proje Ödül Adayı, Olive Park-Ece Evi

2002, 1. lik ödülü – D. E.Ü. Mimarlık Fakültesi Binası...