02 / 05 / 2024

Alhalfaya Sağlık Hizmetleri Mühendislik Ziraat Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Alhalfaya Sağlık Hizmetleri Mühendislik Ziraat Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hassan Abdalla Busatı ve Mohamed Alı Mohamed Khaır ortaklığında kuruldu.




Alhalfaya Sağlık Hizmetleri Mühendislik Ziraat Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hassan Abdalla Busatı ve Mohamed Alı Mohamed Khaır ortaklığında kuruldu. 


Alhalfaya Sağlık Hizmetleri Mühendislik Ziraat Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Konusu:

Şirketin amaç  ve konusu başlıca şunlardır. 1 - Her nevi turizm faaliyeti ile sağlık turizmi ve işletmeciliği yapmak, bu işletmelere ortak olmak ve bu hususlarda danışmanlık hizmeti vermek. 2 - Yurt dışından hac ve umre organizasyonları yapmak. 3 - Eğitim ve kültür turları organize etmek ve her türlü turizm tesislerinin işletmeciliğini yapmak, işletmelere ortak olmak ve bu hususlarda danışmanlık hizmetleri vermek.  4 - Her nevi sağlık, turizm ve sağlık turizmi konularında kişi ve kurumlar arası işbirliği organizasyonları tertip etmek, iştirak etmek veya bunlara danışmanlık yapmak. 5 - Her nevi mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 6 - Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri, plan, proje teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek.  7 - Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı. Parselasyon planlarının yapımı, islah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı. Konusuyla ilgili her türlü dengeleme, hesaplama, yazım ve çizim işlerinin yapımı. 8 - Her nevi mamul veya yarı mamul ziraat aletlerinin yurt içinde ve yurt dışında alım satımını yapmak, ihracat ve ithalatını yapmak. 9 - Her nevi zirai ürünlerin ekim, dikim, bakımlarını yapıp yetiştirmek ve bu ürünlerin alım satımını yapmak. 10 - Her nevi ticari ürünün ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. 11 - Her nevi tıbbi mamul veya yarı mamul alet, edevat, kap, küçük veya büyük makinelerr, sağlık tesislerinde ihtiyaç duyulan her türlü cihaz ve gerekli malzemelerin yurt içinde ve yurt dışında alım satımını, ihracat ve ithalatını yapmak. 12 - Sağlıkla ilgili her nevi ürünlerin alım satımını yapmak. 13 - Şirket konusu ile ilgili her türlü imalat, ithalat ve ihracat, e-ticaretini yapmak. 14 - Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. 15 - Şirket konusu ile ilgili amacını geliştirmek için yurt içinden ve yurt dışından borçlanabilir ve kefil olabilir. 16 - Şirket işleri için gerekli taşıtları iktisap etmek, devretmek ve bunların üzerinde ayni ve şahsi tasarrufta bulunmak.



Alhalfaya Sağlık Hizmetleri Mühendislik Ziraat Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Atakent Mh.219.Sk.Bosforus Cıty Si.Gölkule-1 Blok63/38 Küçükçekmece 



Geri Dön