12 / 05 / 2024

Metin Kılıç özgeçmişi

Metin Kılıç özgeçmişi

Mimar Metin Kılıç, 1987'de kurduğu M artı D Mimarlık ile faaliyetlerine devam ediyor. Metin Kılıç'ın hastane, konut ve ticari merkezler üzerine çok sayıda işleri bulunuyor. Peki Metin Kılıç kimdir? İşte biyografisi...

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren cihazlar listesini güncelledi: Hangi modeller artık yazılım desteği almayacak?

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren modellerin listesini güncelledi. Artık hangi modellerin yazılım desteği almayacağı belli oldu.

Altın ve dolarınızı sakın bozdurmayın diyen Tunç Şatıroğlu o günü işaret etti! Elinizdekiler kül olacak...

Altın ve dolar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan analist Tunç Şatıroğlu ''elinizdekileri sakın bozdurmayın'' diyerek o günü işeret etti. Elinizdekiler kül olacak...

Asgari ücret, gelir vergisi... Kılıçdaroğlu'ndan 7 kalem için vaat

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yayınladığı son videosunda orta sınıf için vaatlerde bulundu. İşte tüm detaylar...

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Sosyal medyada borsa şikayetleriyle yıkılıyor! İşte borsa yatırımcısının talepleri!

Borsada yaşananlarla ilgili sosyal medya adeta yıkılıyor. Son olarak 1999 yılında yaşanan Gölcük merkezli büyük Marmara depreminin ardından kapanan Borsa İstanbul’da, 24 yıl sonra yeniden işlemler durdurulurken, yatırımcıdan 10 milyar TL’lik yeni kaynak sağlayacağı iddiasıyla beş talep geldi.

Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? Eski tapular e-devlette görünür mü? Ölen kişinin tapusu nasıl alınır?

Tapu geçmişi sorgulama, araştırma sıkça sorulan sorular arasındadır. Peki Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? İşte merak edilenler!

Doların geleceği en dip rakam resmen belli oldu! 1 doları bile olanlar kül kesildi! Doları olanlar hemen toplansın!

Dolar değer kaybetmeye devam ederken yatırımcılar ''dolar ne olacak, dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırırken doların geleceği en dip rakam resmen belli oldu. 1 doları bile olanlar bu rakam karşısında kül kesti. Doları olanlar hemen toplansın.

Sağlık Bakanlığı personel alımında son dakika! Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı personel alımı için son dakika detayları merakla araştırılıyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Metin Kılıç özgeçmişi Haberi

Metin Kılıç özgeçmişi

Metin Kılıç kimdir?


Metin Kılıç, 1962 yılında doğdu. 1985 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamladı.1987 yılından beri kurucusu olduğu mimarlık ofisi M artı D Mimarlık’da tasarım ve uygulama çalışmalarını sürdürmekte. 


Metin Kılıç'ın hastane, konut ve ticari merkezler üzerine çok sayıda işleri bulunmakta.


Kılıç, 2001 – 2003 arasında DEÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü yarı zamanlı öğretim görevlisi ve 1997'de DEÜ Torbalı Meslek Yüksek Okulu Mermer Teknikerliği Programı yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalıştı.


Metin Kılıç'ın ödülleri!


2009, Satın Alma- Denizli Hükümet Konağı Mimari Projesi ve Yakın Çevresi Kentsel Tasarım Proje Yarışması

2008, 1. lik ödülü – UİB Otomotiv Anadolu Teknik Lisesi Çağrılı Mimari Proje Yarışması

2008, 11.Ulusal Mimarlık Sergisi Proje Ödül Adayı, Olive Park-Ece Evi

2002, 1. lik ödülü – D. E.Ü. Mimarlık Fakültesi Binası...