27 / 07 / 2024

Metin Öğcü

Metin Öğcü

BMT Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aslan Kızılkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Metin Öğcü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 800 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Metin Şentürk icradan satışa çıkan villasını kurtardı!

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk, eski eşi Fulya Kalkavan'a olan borcunu ödeyince icradan satışa çıkan villasını kurtardı. İşte detaylar...

Metin Şentürk'ün Emirgan'daki villası icradan satılıyor!

Şarkıcı Metin Şentürk’ün İstanbul Emirgan’daki villası icradan satışa çıktı. Söz konusu villa için muhammen bedel 62 milyon TL olarak açıklandı.

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tarak tarafından kuruldu.

Metin Feyzioğlu gayrimenkul alım-satımlarının avukat eşliğinde yapılmasını önerdi!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul alım ve satımlarının avukat eşliğinde yapılmasının, alıcı ve satıcıları hukuken korumaya alacağını söyledi.

Cemal Metin Avcı’nın Muğla'daki ‘Cüce’ adlı barı kapatıldı!

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın Muğla'da bulunan Cüce’ adlı barı kapatıldı...

Metin Külünk'ün Afganistan'da yaptırdığı okul hizmete açıldı!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk'ün Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinde inşa ettirdiği 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul hizmete açıldı.

Öz Metin Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metin Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Ordu tarafından kuruldu.

Fcc Fıçıcıgil İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fcc Fıçıcıgil İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Fıçıcıgül ve Metin Fıçıcıgil ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul teşvikleri ile alım gücü arttı!

Gayrimenkul sektörü hükümetin getirdiği 12 farklı destekle, konut satışını arttırarak, rekora imza attı. Artan teşvikler hem gayrimenkul alıcılarının ve firmaların yüzünü güldürüyor.

Ahmet Metin Karadayı 40 bin liraya daire sattı, 135 kişiyi dolandırdı!

40 bin liraya bahçe katı daire satan Müteahhit Ahmet Metin Karadayı dolandırıcılık suçundan, 386 yıl 11 ay hapis ve 6 milyon 372 lira ceza aldı

Metin Genç: Ortahisar'da ciddi manada ulaşım sorunu var!

ORTAHİSAR Belediye Başkanı A. Metin Genç mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Güney Çevre Yolu ve turizm konusunda duyarlı olduğunu kaydeden Genç çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ahmet Metin Karadayı tahliye edildi!

Nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklanarak cezaevine konulan ve 2100 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan New City konutlarının sahibi işadamı Ahmet Metin Karadayı dün yapılan duruşmada tahliye edildi.

Metin Öğcü Haberi

Metin Öğcü

BMT Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aslan Kızılkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Metin Öğcü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 800 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.


BMT Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığının 17/12/2012 tarih ve 2197 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2.Maddesine göre; Bakanlar Kurulunca 24.12.2012 tarihinde, Riskli Alan İlan Edilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan alanlarda inşaat yapım işlerinin Gerçekleştirilmesidir.2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, toplu konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri kaplıcalar...