04 / 10 / 2024

Metin Sami Doğramacı kimdir

Metin Sami Doğramacı kimdir

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin tanesini 100 bin liraya sattığı 221 villa parseli, daha sonra ihaleye ortak edilen alıcılar tarafından 300 bin liraya satılmıştı. Olaydan sonra villa parsellerinden alan AKP’li Talas Belediye İmar Müdürü Bülent Türemiş ve Fen İşleri Müdürü Metin Sami Doğramacı istif

Dar gelirliler dikkat! Doğalgaz ve elektrik faturalarında gelire göre tarife dönemi geliyor!

25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulamasının geçtiğimiz günlerde sonlandırılmasından sonra hükümetin farklı gelir grupları için farklı doğalgaz ve elektrik tarifeleri belirleme planı üzerinde çalıştığı kaydedildi.

Doğan İnternational İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan İnternational İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Doğan tarafından kuruldu.

TÜFE enflasyon verisine gaz etkisi!

Mayıs ayı enflasyondaki düşüşte, hükümetin ücretsiz doğalgaz dağıtımının etkisi dikkat çekti. İşte detaylar...

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Kayseri’deki 221 villa parseli satışında flaş gelişme: 2 isim daha istifa etti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin tanesini 100 bin liraya sattığı 221 villa parseli, daha sonra ihaleye ortak edilen alıcılar tarafından 300 bin liraya satılmıştı. Olaydan sonra villa parsellerinden alan AKP’li Talas Belediye İmar Müdürü Bülent Türemiş ve Fen İşleri Müdürü Metin Sami Doğramacı istif

Antalya'da mesleki yeterlilik belgesi eğitim alanı için arsa satışı!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, seçim döneminde verdiği sözü tuttu ve mesleki yeterlilik belgesi eğitimi alanı için 370 metrekare arsa satın aldı.

Konut almak için en doğru zaman!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsünün yarattığı ekonomik etkisiyle beraber hükümetin açıkladığı ekonomik pakette ev almak isteyenler için sevindirici müjdeler verildi. Uzmanlar konut almak için en doğru zaman olduğunu söylüyor.

Coeus İnovasyon Teknoloji Anonim Limited Şirketi kuruldu!

Coeus İnovasyon Teknoloji Anonim Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Doruk Doğramacı ve Başar Saylam tarafından kuruldu..

Doğu ve Güneydoğu'daki imar çalışmalarına ağırlık verildi!

Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, hükümetin Güneydoğu'daki imar ve ihya çalışmalarına ağırlık verdiğini belirtti.

Doğu ve Güneydoğu'da fabrika yapana kredi desteği!

Hükümetin, üzerinde çalıştığı Kanun Hükmünde Kararname'de Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kendi fabrikasını yapana kredi maliyet desteği sağlanacağı belirtiliyor. 

Korkuteli'nde inşaatçılar sertifikalarını aldılar!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar, Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine Mesleki Yeterlilik Belgeleri verildi.

Korkuteli inşaatçıları bir araya geldi!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası Başkanı Hasan Ülkü ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli’yi ziyaret etti.

Metin Sami Doğramacı kimdir Haberi

Metin Sami Doğramacı kimdir

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 10 Mart 2020 tarihinde Talas ilçesinde Erciyes manzaralı 221 adet villa parsellerini kapalı ihale usulü ile satışa sundu. Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre, AKP’li belediye parselleri tek tek satmak yerine toplu satışa çıkarıp, Kayseri Esnaf Sanatkarlar Odası’na ortalama 100 bin TL’den 22 milyon liraya sattı.

AKP'Lİ YÖNETİCİLER ORTAK OLDU

Sanatkârlar Odası ilk taksiti yatıramayınca Kayseri Büyükşehir Belediye İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Altuntuğ’un iki oğlu ve gelini,  Büyükşehir Belediyesi Etüd Proje Müdürü Ali Ülker ve Zekeriya Ergüneş'in oğulları,  AKP'li Melikgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürü Furkan Ergüneş, AKP'li Talas Belediyesi Başkan Yardımcsısı İlker Sülev, İmar Müdürü Bülent Türemiş, Fen İşleri Müdürü Metin Sami Doğramacı, eski Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ın oğlu Abdülkadir Yıldız ihaleye ortak olarak villa parsellerinin...