02 / 05 / 2024

Metro Properties CEO

Metro Properties CEO

Türkiye’ deki yatırımları değerlendiren Properties CEO’su Jean Christophe Bretxa; “Bir ülkede 300 alışveriş merkezi bulununca, rekabet konusu tabii ki önemli hale geliyor. Bence daha da önemlisi müşteriye hitap etmektir“ dedi...

Ozan Balaban Damac'ın merkez CEO'su oldu!

Gayrimenkul sektörünün başarılı ismi Ozan Balaban DAMAC Properties'in merkez CEO'su oldu. Balaban daha önce Emaar'da 10 yıl bölge CEO'su olarak görev yapmıştı...

Emaar Türkiye'nin yeni CEO'su Feyzi Tecellioğlu oldu!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye'nin CEO'su değişti. 

Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman'dan 4 yeni şirket!

Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer ve  Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman bugün 4 yeni şirkete imza attılar. 

Feyzi Tecellioğlu, Emaar Türkiye’nin yeni CEO'su oldu!

Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye, Feyzi Tecellioğlu’nun CEO olarak atandığını duyurdu...

Alarko Holding İstanbul'daki metro ihalelerine talip!

Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu metro projeleri hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

Fiba Commercial Properties'in yatırımları devam edecek!

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM yatırımı sonrası ilk tanışma toplantısını düzenledi. Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman, “Türkiye’nin farklı bölgelerinde yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

NOT Gayrimenkul Real İzmit AVM'nin yeni sahibi oldu!

Metro Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği Real İzmit Alışveriş Merkezi NOT Gayrimenkul şirketine satıdı. Metro Properties Gayrimenkul Genel Müdürü Gündüz Bayer, ''Bu atılımla faaliyet alanımızın ötesinde daha kapsamlı gelişmelerin önü açılmış oldu''dedi

M1 Adana AVM'nin hedefi 170 mağaza sayısına ulaşmak!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group ortak yatırımı olan M1 Adana Alışveriş Merkezi, 2017 Nisan ayında tamamlanacak olan büyüme ve yenilenme projesiyle ile 90 bin metrekare kiralanabilir alanda, 170 mağaza sayısına ulaşacak.

M1 Adana AVM yeni projesi basın toplantısı 3 Haziran'da!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group’un ortak yatırımı olan M1 Adana AVM, 2017'de hayata geçirmeyi planladığı yenilenme ve büyüme projesiyle birlikte hizmet alanını genişletiyor.

Mes Turkuaz Bahçelievler projesinde ön talep zamanı!

Mes Turkuaz İnşaat, Merter Meydan AVM'nin otoparkına konut projesi inşa edecek. Metro Properties ile işbirliği içinde yükselen Mes Turkuaz Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor.

Mes Turkuaz Merter projesine ön talep topluyor!

Mes Turkuaz, Metro Properties ile yaptığı anlaşmayla, Meydan Merter AVM'nin otopark alanına konut inşa edecek. Mes Turkuaz Merter projesinde 380 adet konut ve 40 adet mağaza olacak.

Metro Properties CEO Haberi

Metro Properties CEO

“Metro Group’un faaliyette bulunduğu 29 ülke içinde Türkiye; Çin ve Rusya ile birlikte en üst sırada yer almaktadır. Bu bölgelerdeki büyüme ve gelişmemize; bağımsız mağazalar açmaya, alışveriş merkezlerinde mikro mağazalar açmaya ve doğrudan alışveriş merkezine yatırım yapma ve işletmesini üstlenmeye odaklanarak devam etmeyi istiyoruz”

Metro Properties CEO‘su Jean Christophe Bretxa, Türkiye’deki yatırımları değerlendirdi;


Metro Group Türkiye’de büyümesini sürdürecek…


Jean Christophe Bretxa, ilk Metro mağazasının İstanbul'da 1990 yılında açıldığını belirterek “Şirketimizin şu an itibariyle 67 mağazası var. Metro Group‘un operasyonu olan 29 ülke arasında Türkiye’nin; Çin ve Rusya ile birlikte en üst sırada yer aldığını söyleyebilirim. Bu bölgelerdeki büyüme ve gelişmemize, bağımsız mağazalar açmaya, AVM‘lerde mikro mağazalar açmaya ve doğrudan alışveriş merkezine yatırım yapma ve işletmesini üstlenmeye

odaklanarak devam etmeyi istiyoruz“ dedi.


Bugünün ihtiyaçları çok...