28 / 04 / 2024

Ozan Balaban Damac'ın merkez CEO'su oldu!

Ozan Balaban Damac'ın merkez CEO'su oldu!

Gayrimenkul sektörünün başarılı ismi Ozan Balaban DAMAC Properties'in merkez CEO'su oldu. Balaban daha önce Emaar'da 10 yıl bölge CEO'su olarak görev yapmıştı...



Emaar Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, 10 yıldır çalıştığı şirkete 2016 yılında veda etmişti. Gayrimenkul sektörünün başarılı ismi şimdi ise DAMAC Properties'in Güney Avrupa ve Türkiye CEO'su oldu. Balaban görevine Nisan ayında başladı.

Gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Samim Hatipoğlu da DAMAC Properties'in Türkiye CEO'su olarak görev yapıyor. Samim Hatipoğlu yaklaşık 11 aydır DAMAC'ta çalışıyor.

Orta Doğu'nun lüks emlak piyasasının ön saflarında yer alan Damac Properties, BAE, Suudi Arabistan, Katar, Ürdün, Lübnan ve Birleşik Krallık dahil olmak üzere bölgedeki lüks konut, ticaret ve eğlence tesislerini sunuyor. Şirket bugüne kadar 20 bin 880'den fazla konutu teslim etti. 

1971 doğumlu olan Ozan Balaban Fransızca, İngilizce ve İtalyanca biliyor. Floransa Devlet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde eğitim alan Balaban, Güney Caroline’daki Clemson Üniversitesi’nde Hastane Mimarisi ve İnşaat işletme mühendisliği mastırı yaptı.

Ozan Balaban kimdir?


Geri Dön