12 / 05 / 2024

ozan balaban DAMAC Properties

ozan balaban DAMAC Properties

Gayrimenkul sektörünün başarılı ismi Ozan Balaban DAMAC Properties'in merkez CEO'su oldu. Balaban daha önce Emaar'da 10 yıl bölge CEO'su olarak görev yapmıştı...

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Bodrum'da 100 bin TL'ye villa kiraladı!

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Bodrum'da, misafirleri için yaklaşık 100 bin liraya ev kiraladı.

Ozan Doğulu Arnavutköy’de kiralık ev arıyor!

Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna bitirdiği konuşulan Ozan Doğulu evlilik planları yapıyor. Çift, Arnavutköy’deki kiralık evleri gezdi.

Ozan Güven: Karadağ'dan ev almadım!

Oyuncu Ozan Güven önceki akşam Yeniköy’de görüntülendi. Güven, 'Karadağ'da ev aldı' haberlerini yalanladı.

Cem Yılmaz: Ozan Güven'le evleri ayırdık!

Cem Yılmaz, Twitter’da kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Yılmaz, takipçisinin "Bence Ozan Güven'e verdi teli, uyudu" şeklindeki yorumuna, "Ozan'la evleri ayırdık. Çok zaman oluyor" yanıtını verdi.

Ozan Güven Karadağ'dan ev aldı!

Ozan Güven, Avrupa Birliği’ne girmesi beklenen Karadağ’dan ev satın aldı. Başarılı oyuncu, hem yatırım yapıp hem de Avrupa ülkelerine serbest dolaşım hakkı kazanacak.

Blb Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Blb Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Ozan Balaban tarafından kuruldu. 

Ozan Güven 3'üncü mağazasını Bağdat Caddesi'nde açacak!

Oyunculuk yapmadan önce kendi mağazasında ayakkabı satan Ozan Güven, mesleğinden vazgeçmedi. Ünlü isim Bağdat Caddesi'nde yeni şubesini açmaya hazırlanıyor.

Ozan Balaban Damac'ın merkez CEO'su oldu!

Gayrimenkul sektörünün başarılı ismi Ozan Balaban DAMAC Properties'in merkez CEO'su oldu. Balaban daha önce Emaar'da 10 yıl bölge CEO'su olarak görev yapmıştı...

Ozan Doğulu Miami Okan Tower'dan daire aldı!

Müzisyen Ozan Doğulu Amerika Miami'de yapımına yeni başlanan Okan Tower'ın 66. katından daire satın aldı.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Seyrantepe'den 1.8 milyon TL’ye ev alıyor!

Pop müziğin başarı ismi Gülşen ile aranjör eşi Ozan Çolakoğlu, mutlu aile yaşamlarıyla sanat dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. 

Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti Pablo Escobar’ın evini aldı!

Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti artık, daha önce ünlü uyuşturucu baronu olan Pablo Escobar’a ait Miami’deki evde yaşayacak.

Malatya Balaban'a ek sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Balaban eski belediye binasının lojman olarak kullanılan kısmını da restore ederek sosyal tesise dönüştürdü.

Arnavutköy Balaban Mahallesi imar planı askıda!

İBB tarafından bugün Arnavutköy Balaban Mahallesi, 101 ada, 120, 121, 122, 138 parsellerin bir kısmı, 128 ada, 6, 7, 8, 9 ve 12 parsellerin bir kısmı, 132 ada ve muhtelif parsellerin bir kısmına ilişkin itiraz planı bugün askıya çıkarıldı.

ozan balaban DAMAC Properties Haberi

ozan balaban DAMAC Properties

Emaar Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, 10 yıldır çalıştığı şirkete 2016 yılında veda etmişti. Gayrimenkul sektörünün başarılı ismi şimdi ise DAMAC Properties'in Güney Avrupa ve Türkiye CEO'su oldu. Balaban görevine Nisan ayında başladı.

Gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Samim Hatipoğlu da DAMAC Properties'in Türkiye CEO'su olarak görev yapıyor. Samim Hatipoğlu yaklaşık 11 aydır DAMAC'ta çalışıyor.

Orta Doğu'nun lüks emlak piyasasının ön saflarında yer alan Damac Properties, BAE, Suudi Arabistan, Katar, Ürdün, Lübnan ve Birleşik Krallık dahil olmak üzere bölgedeki lüks konut, ticaret ve eğlence tesislerini sunuyor. Şirket bugüne kadar 20 bin 880'den fazla konutu teslim etti. 

1971 doğumlu olan Ozan Balaban Fransızca, İngilizce ve İtalyanca biliyor. Floransa Devlet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde eğitim alan Balaban, Güney Caroline’daki Clemson Üniversitesi’nde Hastane Mimarisi ve...