02 / 05 / 2024

Metro Properties çözüm önerileri

Metro Properties çözüm önerileri

Metro Group'un gayrimenkul kuruluşu olan Metro Properties, perakende sektöründe sahip olduğu kapsamlı deneyimini, gayrimenkul alanındaki uygulamalarıyla birleştiriyor. Firma, dünyanın en büyük uluslararası ticari portföylerinden birine sahip...

Avrasya GYO Metrocity A Blok 17. katı kiraya Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye kiraladı!

Avrasya GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul ili Şişli İlçesi Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci katta yer alan 187 numaralı bağımsız bölüm Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye aylık 12.711+ KDV bedelle kiralandı.

Ekrem İmamoğlu: Metro yapacağız!

CHP İBB Başkan adayı İmamoğlu, "Metro yapacağız. 630 kilometre metro hattı, 11 yeni füniküler hat ile bağlayarak; 5 yılın sonunda vatandaşlarımızın yüzde 90’ının evinden, işinden, okulundan yürüyerek bir metro durağına erişebileceği bir İstanbul olacak" dedi...

Avcılar’a metro ve imar müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy, Avcılar’a metro geleceğinin müjdesini verdi. Ulusoy, birçok mahallede bulunan imar sorunun seçimlerden hemen sonra çözüleceğini dile getirdi.

Ulaşımda kesin çözüm Monoray-Metro!

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere; büyük kentlerde yaşanan ulaşım sorununa çözüm konusunda uzmanlar farklı görüş sergiliyor.

Muhanver Gözüm: inşaatın Mercedes’iyiz!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, Milliyet Emlak'ın sorularını yanıtladı. İşte sorulan sorular ve yanıtları...

Doka, 'endüstriyel kalıp' çözümü ile inşaat maliyetlerini düşürecek!

Doka Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay, inşaat sektöründe küçük ya da büyük tüm projeler için 'endüstriyel kalıp' çözümü sunduklarını, şirketlerin maliyetlerini kısmalarına yardımcı olduklarını söyledi.

360 Kurtköy projesi metrekare hesabına yeni bir çözüm getirdi!

360 Kurtköy projesi, net-brüt metrekare hesabına yeni bir çözüm getirdi. Buna göre konut satışları net metrekare üzerinden yapılacak. Brüt metrekareye ise otopark ve sosyal alanlar dahil edilmeyecek

Kalekim kış inşaatlarına Wintertech ile çözüm sunuyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Enzen Çözüm ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Enzen Çözüm ve Danışmanlık Limited Şirketi, Rahul Chorarıa Müdürler Kurulu Başkanlığı'nda 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de İstanbul İl'i Şişli İlçe'sinde, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak'ta kuruldu.

Megaron Mineral Yün Tekno Yalıtım Sistemi'nden ideal çözüm!

Çatılardan kaynaklanan yüzde 25 ısı kaybını yaşatmayan ve yangına karşı birinci sınıf dayanıklı olan Megaron Mineral Yün Tekno Yalıtım Sistemi, uzun ömürlü ve dayanıklı bir ürün olması sayesinde sağlam çatı isteyenlere paket çözüm sunuyor.

Defne Belediyesi sit alanlarına çözüm arayışında!

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Defne İlçesi Harbiye mahallesindeki sit alanı uygulamalarına çözüm aramak üzere Adana’da düzenlenen Anıtlar kurulu toplantısına katılım gösterdi.

Eşbah Yapı Metro 34 ulaşım!

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı projede teslimler 2016'nın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Eşbah Yapı Metro 34 ulaşım bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Yurt açığı sorununa çözüm olarak yap-kirala modeli önerildi!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, yükseköğretimde ciddi boyutlardaki yurt açığı sorununa çözüm olarak “yap-kirala” modelini önerdi.

Metro Properties çözüm önerileri Haberi

Metro Properties çözüm önerileri

Metro Group'un gayrimenkul kuruluşu olan Metro Properties, perakende sektöründe sahip olduğu kapsamlı deneyimini, gayrimenkul alanındaki uygulamalarıyla birleştiriyor. Perakende alanında başarıya giden yol, artık Metro Properties'in anahtar teslimi sonuç veren çözümlerinden geçiyor. Metro Properties, dünyanın en büyük ve en önemli uluslararası ticari portföylerinden birine sahip. Şirket, halen 31 ülkede, 250 bin çalışanı ve 2.200'ü aşan mağaza sayısıyla hizmet veriyor. 

Geniş alanda hizmet sunuyor Sahip olduğu ve yönetimini yaptığı alışveriş merkezlerinde gerçekleştirdiği yönetim ve kiralama faaliyetlerini, uluslararası deneyim ve know-how'ı ile Metro Group dışındaki diğer gayrimenkul geliştirici ve yatırımcılarına da sunuyor. Metro Properties, sahip olduğu know-how ve uzman ekibi ile, iş ortaklarına şu hizmetleri veriyor. Şirketin faaliyet gösterdiği alanlar şöyle: "AVM Yönetimi, Gayrimenkul Geliştirme, Dizayn Yönetimi, Proje Yönetimi, Kiralama Yönetimi, Pazarlama Yönetimi,...