15 / 05 / 2024

Metro Teknik Hırdavat Yalıtım İzolasyon ve Yalıtım Taahhüt Dekorasyon İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi

Metro Teknik Hırdavat Yalıtım İzolasyon ve Yalıtım Taahhüt Dekorasyon İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi

Metro Teknik Hırdavat Yalıtım İzolasyon ve Yalıtım Taahhüt Dekorasyon İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, 4 Haziran'da Kadıköy Osmanağa Mahallesi'nde 30 bin TL sermaye ile kuruldu.

Elekttrosan Kablo Elektrik İnşaat Malzemeleri Teknik Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Elekttrosan Kablo Elektrik İnşaat Malzemeleri Teknik Hırdavat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Özasiller İnşaat Hırdavat Metal Plastik Mobilya Ve Teknik Malzemeler San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özasiller İnşaat Hırdavat Metal Plastik Mobilya Ve Teknik Malzemeler San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özdemir tarafından kuruldu.

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Işık tarafından kuruldu.

Metro Hırdavat İnşaat Metal Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metro Hırdavat İnşaat Metal Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Talaş tarafından kuruldu.

Selda Yapı İnşaat Hırdavat Ve Teknik Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Selda Yapı İnşaat Hırdavat Ve Teknik Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Erol tarafından kuruldu.

Karesan Teknik Hırdavat Tesisat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karesan Teknik Hırdavat Tesisat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaprak Yeşilyaprak tarafından kuruldu.

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ergen tarafından kuruldu...

Egeliler Teknik Hırdavat Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egeliler Teknik Hırdavat Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Uğurluay tarafından kuruldu. 

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Aryan Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aryan Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kaçmaz tarafından kuruldu.

Prgyapı İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prgyapı İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Şahin tarafından kuruldu. 

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Altuner tarafından kuruldu. 

Metro Teknik Hırdavat Yalıtım İzolasyon ve Yalıtım Taahhüt Dekorasyon İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Metro Teknik Hırdavat Yalıtım İzolasyon ve Yalıtım Taahhüt Dekorasyon İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi

Metro Teknik Hırdavat Yalıtım İzolasyon ve Yalıtım Taahhüt Dekorasyon İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, 4 Haziran'da Kadıköy'de 30 bin TL sermaye ile kuruldu.


Metro Teknik Hırdavat Yalıtım İzolasyon ve Yalıtım Taahhüt Dekorasyon İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy Osmanağa Mahallesi Kuşdili Caddesi...