19 / 05 / 2024

metro turizm değeri ne kadar

metro turizm değeri ne kadar

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan açıklamada Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş.'nin daha önce yayınlanan şirket değerleme raporunun revize edilerek tekrar yayınlandığı duyuruldu...

Ordu Boztepe'nin marka değeri artacak!

Ordu’nun en önemli turizm ve cazibe merkezleri arasında yer alan Boztepe'nin marka değeri yapılan yatırımlarla artacak.

Kartal, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek bölgesi!

DAP Yapı, Acıbadem, Beykoz, Kartal ve Taksim’de, yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek bölgesinin Kartal olduğuna dikkat çekti.

Emlak vergisi değeri nasıl hesaplanır?

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi tüm taşınmaz mallar için 1319 sayılı kanun gereğince emlak vergisi ödenmesi gerekiyor. Peki, bir gayrimenkul için ortalama ne kadar vergi ödemesi yapılır? Emlak vergisi değeri nasıl hesaplanır?

Türkiye'de satışa çıkarılan otellerin toplam değeri 8.7 milyar!

Çanakkale'den Muğla'ya kadar sahil şeridinde satılığa çıkarılan tesislerin toplam değeri 8,7 milyar lirayı buluyor. En çok satılık otel Muğla'da bulunuyor.

Tapuda satış piyasa değeri üzerinde olmalı!

Konut piyasasını değerlendiren Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tapuda satışın piyasa değeri üzerinden olması gerektiğini belirterek emlakta vergi artışının sinyalini verdi.

Kooperatif tapu harcında esas alınacak vergi değeri!

Kooperatif tarafından yapılan binaların üyelere teslimi sırasında ödenecek tapu harcının nasıl yapılması gerektiği Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanıyor. İşte kooperatif tapu harcında esas alınacak vergi değeri..

Mamak'ta emlak sektörünün değeri arttı!

Mamak'ta hayata geçirilen yatırımlarla modernleşti. Belediyenin planlı çalışmalarıyla marka konutların ilgisini çeken ilçede emlak değeri de artı. Ankara Mamak'ta, yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriy

Emlak vergisi değeri 7 vergiyi ilgilendiriyor!

Emlak vergisi değeri, 6 tür vergi ile tapu harcını yakından ilgilendiriyor. Çünkü bunların belirlenmesinde emlak vergisi değeri başrolü oynuyor. Bu vergi ve harçlar şöyle sıralanabilir...

Tapuda emlak beyan değeri nedir?

Gayrimenkul devir ve iktisaplarında tapu harcı, emlak vergisi değerinden az olmamak üzere, beyan edilen devir ve iktisap bedeli üzerinden hesaplanıyor. Peki, tapuda emlak beyan değeri nedir? Tapu harcı hesabı nasıl yapılır?

Arnavutköy, Hadımköy ve Kayabaşı'nın değeri arttı!

İstanbul’un gelişim aksı Arnavutköy, Hadımköy ve Kayabaşı tarafında kayıyor. Arnavutköy, Kayabaşı ve Hadımköy'ün değeri yükseliyor.

Kayabaşı, Arnavutköy ve Hadımköy'ün değeri yükseldi!

E-5 ve Silivri güzergahında yapılaşmaya uygun alan kalmaması sebebiyle Kayabaşı, Arnavutköy ve Hadımköy'ün değeri yükseldi. Üçüncü havalimanı ve 3. Köprü Yolu’na yakın olması da bu değer artışını tetikleyen bir unsur olarak gelişti.

Metrekareleri düşük dairelerin değeri arttı!

İstanbul'da kentsel dönüşümün başladığı konutlarda dairelerin metrekareleri genelde düşse de değeri artıyor. Kent genelinde dönüşüm bölgelerinde dairelerin değer artış oranı yüzde 20'den başlıyor.

İnşaat kaks değeri nedir?

KAKS; yapının bütün katlardaki alanları toplamının imar parseli alanına oranından elde edilen sayı olarak biliniyor. Peki, inşaat kaks değeri nedir?

metro turizm değeri ne kadar Haberi

metro turizm değeri ne kadar


Avrasya GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


04.02.2014 tarihinde duyurulan Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş.'nin Artı Değer Uluslararası Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'ye  yaptırılan Şirket değerleme raporu revize edilmiş olup revize rapor ekte pdf formatında yer almaktadır.



Dosya için