30 / 04 / 2024

metro turizm genel müdürülük adres

metro turizm genel müdürülük adres

Avrasya GYO., Artı Değer Uluslararası Bağımsız Denetim'e yaptırılan Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş.'nin değerinin 22.500.000 TL olarak tespit edildiğini bildirdi...

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi genel kurulda yasalaştı! Yasada 100 gün detayı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Bir kerede 100 günden fazla süreli gerçekleşen kiralamalar kapsam dışında tutuldu.

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Farıd I.H.B. tarafından kuruldu.

Monezza Turizm Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monezza Turizm Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Arif Güney, Ertuğrul Uzun, Eyüp Kuş ve Fatma Dersin ortaklığında kuruldu.

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Loucıf ve Nader Mahmoud ortaklığında kuruldu.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Utopya Turizm İnşaat'ın genel kurul toplantısı tescillendi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret'in 16 Aralık'ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Al Bark Genel Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Al Bark Genel Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Fadi Bark tarafından kuruldu.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

metro turizm genel müdürülük adres Haberi

metro turizm genel müdürülük adres


Avrasya GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz tarafından 06.11.2013,26.11.2013 ve 02.12.2013 tarihlerinde KAP' ta yapılmış olan duyurularımızın devamı olarak;  Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş.'nin  26.11.2013 tarihli ve aynı tarihli KAP duyurumuzda yer alan şirket değerleme raporunun SPK tarafından kabul edilmemesi nedeniyle 02.12.2013 tarihli Yönetim Kurulunun aldığı karar ve aynı tarihli KAP duyurumuz çerçevesinde Artı Değer Uluslararası Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'ye  yaptırılan Şirket değerleme raporunda Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş.'nin değeri 22.500.000 TL tespit edilmiştir.

Değerleme raporu ekte pdf formatında yer almaktadır.



Değerleme raporu için