27 / 04 / 2024

metrogarden avm adres

metrogarden avm adres

Metrogarden AVM Mustafa Sandal Konseri ile açılacak. Çekmeköy ve Sancaktepe’nin ortak noktasında bulunan Metrogarden AVM de 147 mağaza, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranlar bulunuyor.

Metrogarden AVM 4 Eylül'de açılacak!

Sur Yapı, Metrogarden Alışveriş Merkezini 4 Eylül'de hizmete açıyor. Çekmeköy Sancaktepe ile Ümraniye'nin kesişme noktasında inşa edilen ve bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Metrogarden, 400 milyon dolar yatırımla hayata geçirildi.

Metrogarden AVM 4 Eylül'de Ümraniye'de açılıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye ilçesinde Çekmeköy Sancaktepe ve Ümraniye'nin kesişme noktasında inşa edilen Metrogarden AVM 4 Eylül'de kapılarını açıyor.147 mağazası olan AVM'nin açılışı saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Metrogarden Alışveriş Merkezi, 4 Eylül'de Çekmeköy'de açılıyor!

Çekmeköy'de yer alan Metrogarden Alışveriş Merkezi’nin açılışını 4 Eylül’de gerçekleştiriliyor. Saat 16:00’da başlayacak olan açılış etkinliği saat 20:30’da Mustafa Sandal konseriyle devam edecek.

Metrogarden AVM açılış tarihi ertelendi!

Sur Yapı projesi Metrogarden Alışveriş Merkezi'nin Nisan ayında açılması planlanıyordu. İlk açılış ertelemesi sonrası yapılan açılamada Haziran'da açılması planlanan alışveriş merkezinin açılışı ikinci kez ertelendi...

Metrogarden AVM ne zaman açılacak?

Metrogarden Alışveriş Merkezi'nin Nisan ayında açılması hedefleniyordu. Ancak Ümraniye'de yer alan ve toplam 147 mağazadan meydana gelen Sur Yapı Metrogarden AVM'nin açılışı Haziran sonuna kaldı...

Sur Yapı 10 bin kişiye istihdam yaratacak projelerini peş peşe hayata geçiriyor!

Son dönemde gerçekleştirdiği AVM projeleriyle adından söz ettiren Sur Yapı haziran ayında faaliyete geçirdiği AXİS Kağıthane’ nin ardından da Metrogarden AVM’ yi Nisan sonunda açıyor...

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Vega AVM'ye nasıl gidilir? Lokasyon bilgisi!

Vega AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki Vega AVM'ye nasıl gidilir? İşte Vega AVM lokasyon bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir?

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte kapılarını yeni açacak olan Avlu34 ile ilgili merak edilenler...

10 Burda'ya nasıl gidilir? 10 Burda adres!

1.200 kişiye istihdam sağlayacak olan 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda'ya nasıl gidilir? İşte 10 Burda adres bilgisi...

10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı...

Çankaya Atakule AVM adres!

Çankaya Atakule AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Dün vatandaşların yoğun ilgisiyle hizmete giren AVM'de birçok mağaza bulunuyor.

Kadınlara özel Zeruj Port AVM adres!

Muhafazakâr kadınlara yönelik bir alışveriş merkezi Zeruj Port nerede? Zeruj Port AVM'ye nasıl gidilir?

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres!

İstanbul'daki en büyük alışveriş merkezlerinden olan Vadistanbul AVM açıldı. Peki Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres...

Sport in Street Metrogarden AVM'de açıldı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker modellerini barındıran Sport in Street'in 31. mağazasını Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Ziylan Grup bünyesinde bulunan Sport in Street'in açılışı 3 Haziran'da gerçekleşti.

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

metrogarden avm adres Haberi

metrogarden avm adres


Sur Yapı, başarılı AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi’ni tüketicilerle buluşturuyor. 80 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Metrogarden AVM yarın saat 16:00 'da Mustafa Sandal Konseri ile açılıyor.


147 mağaza, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranların yer aldığı Suryapı Metrogarden AVM 400 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 


Metrogarden AVM ne zaman açılıyor?

Metrogarden AVM yarın saat 16:00 'da Mustafa Sandal Konseri ile açılıyor.


Metrogarden Çekmeköy AVM mağaza listesi:

Altınbaş

Bimeks

Kavsan

Mudo

Koton

Kemal Tanca

Greyder

Kavsan

LC Waikiki

Colin's

Mavi Jeans

Opmar...