13 / 05 / 2024

metrohome kameroğlu projesi satılık

metrohome kameroğlu projesi satılık

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen Metrohome projesi, Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede liste fiyatları 270 bin TL'den başlıyor...

Kavan Flats Kabaoğlu kişiye özel ödeme planıyla satışta! Yeni proje! 

Kavan Flats Kabaoğlu projesinde konut satışları başladı. Peki Kavan Flats Kabaoğlu projesi nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler ve fiyat listesi...

Murat Kurum'dan Saraçoğlu projesi açıklaması: Yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Saraçoğlu Projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, projenin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Tezcan Karakuş Candan'dan Ankara Saraçoğlu projesi çıkışı!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankara Saraçoğlu Mahallesi'ndeki restorasyon projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm itirazlara rağmen Ankara’daki Tarihi Saraçoğlu Mahallesi’ne yapılacak olan projeyle ilgili ‘ÇED gerekli değildir’ kararı verdi. Proje kapsamında, tarihi mahalleye 135 konut, 304 ofis ve dükkan ile 121 odalı otel yapılacak.

Ankara Saraçoğlu projesinde belediyeler ne yapacak?

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan dönüşüm projesi birçok çevreden tepkilerle karşılaştı. Peki Saraçoğlu projesi ile ne amaçlanıyor?

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara'nın ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'nin ihya sürecini başlattı. İşte Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi başladı!

Saraçoğlu Projesi hakkında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Saraçoğlu Projesi’ni tamamen çevre ve doğa merkezli bir yaklaşımla ele alıyoruz. Saraçoğlu’nun tarihi dokusunu oluşturan buradaki 44 tescilli yapıyı restore ederek, muhafaza ediyoruz'' dedi.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Saraçoğlu projesi için ÇED süreci başladı.

Murat Kurum: Saraçoğlu Projesi yenileme ve koruma projesidir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Saraçoğlu Yenileme Projesi, tek bir ağacın bile kesilmeyeceği, Ankara'ya yemyeşil bir yaşam alanı kazandıracak bir koruma, yenileme ve yaşatma projesidir." şeklinde konuştu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi için 364.2 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Güryapı Restorasyon ile 364 milyon 250 bin TL'ye imzalandı.

Ege Yapı Beyoğlu projesi için ön talep topluyor!

Ege Yapı, İstanbul'un en gözde semti Beyoğlu'da hayata geçirmeyi planladığı Hasköy projesi için ön talep topluyor. Projede teslimlerin 2021 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 472 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Metrohome Suites-Residence-Cadde projesinde satış fiyatları 472 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan Metrohome Suites-Residence-Cadde projesi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin bu yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

metrohome kameroğlu projesi satılık Haberi

metrohome kameroğlu projesi satılık

14 blokta toplam 1.200 daire ve 130 adet ticari üniteden oluşan Metrohome Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut alternatifleri bulunuyor. Proje Beylikdüzü'nde E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor. 


Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan Metrohome Evleri'nde Suites ve Residence etapları olarak iki etap mevcut. Projede daire teslimleri 2019 yılı Mayıs ayında yapılacak. 


Kameroğlu Metro Home güncel fiyatları 1+1'lerde 270 bin TL'den başlıyor. Kameroğlu Metrohome projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, gölet, konser alanı gibi olanaklar da olacak.


Metrohome Beylikdüzü ödemeleri, yüzde 20 peşinat sonrasında 0,92 faiz oranı ile 120 ay, 0,88 faiz oranı ile 60 ay taksitlendirilerek yapılabiliyor. 


Metrohome Kameroğlu Evleri yeni fiyat listesi!

Residence etabı;


1+1’ler 270 bin TL

Açık mutfaklı 2+1’ler 389 bin TL'den satışa sunuluyor.


Suites Etabı;


Kapalı mutfaklı 2+1’ler 581 bin TL 

3+1’ler 660...