30 / 04 / 2024

Metropark Towers teslimleri ne zaman

Metropark Towers teslimleri ne zaman

Teknik Yapı, geçen yılın ortasında Halkalı' da satışa sunduğu Teknik Yapı Metropark projesinin iki rezidans kulesinden oluşan Metropark Towers' ı satışa çıkardı. Metropark Towers'da teslimler 2015'te gerçekleşecek...

Fikirtepe Mina Towers teslimleri!

Başaran İnşaat imzasıyla yükselen Mina Towers projesi 6 bloktan meydana geliyor. Peki Fikirtepe Mina Towers teslimleri ne zaman yapılacak?

Başaran Mina Towers fiyatlar!

Başaran Mina Towers projesinde daire teslimleri 2018 yılı sonunda yapılıyor. Mina Towers Fikirtepe'de 1.500 daire ve 95 mağaza olacak...

Teknik Yapı Metropark yüzde 0,70 faiz kampanyası!

Teknik Yapı Metropark yüzde 0,70 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Elmar Towers Ankara ev fiyatları!

Elmar Towers Ankara ev fiyatları 250 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor. Elmar Towers Ankara projesinde konut teslimleri Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Konuma göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Peki Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Fikirtepe Velvet Towers daire teslimleri!

Kalamış Sahile 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 24 metrekare arsa alanına yayılıyor. Fikirtepe Velvet Towers daire teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Velvet Towers Fikirtepe satılık ev!

Konum bilgisine göre minibüs caddesine sadece 100 metre kadar uzaklıkta bulunan proje 1+0 evler 40 metrekareden başlıyor. Velvet Towers Fikirtepe satılık ev teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri!

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri kapsamında proje İzmir Bayraklı'da Adalet Mahallesi, Manas Bulvarı'nda yer alıyor. Teslimleri hemen yapılan proje 2 blok halinde yükseliyor.

Teknik Yapı Metropark teslimleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği projede toplam 1.270 adet daire yer alıyor. Teknik Yapı Metropark teslimleri bu yıl sonunda yapılması planlanıyor.

Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Toplam 1.270 daireden oluşan Metropark Residence'de daire fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. Projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Metropark 1 home ofis bloğu, 4 konut bloğu ve 2 rezidans kulesi olarak hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Elmar Towers dış mekan görselleri!

Daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildiği Elmar Towers projesinde daire teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek. İşte Elmar Towers dış mekan görselleri...

Elmar Towers teslimleri ne zaman?

Toplam 803 adet daireden oluşan Elmar Towers Evleri 3 blok halinde yükseliyor. Lansmanı bugün yapılan proje 18 Nisan Cumartesi günü satışa çıkacak. Peki Elmar Towers teslimleri ne zaman?

Metropark Towers teslimleri ne zaman Haberi

Metropark Towers teslimleri ne zaman

Teknik Yapı, geçen yılın ortasında Halkalı'da satışa sunduğu Teknik Yapı Metropark projesinin iki rezidans kulesinden oluşan Metropark Towers'ı satışa çıkardı.


Satışa sunulan ve 592 rezidans daireden oluşan Metropark Towers, geçen sene olduğu gibi yine fiyat avantajı sunacak. Mevcut fiyatlar üzerinden yüzde 10 indirim avantajına sahip olacak rezidans dairelerde ayrıca 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı uygulanacak. Metropark Towers, 446 adet 1+1 ve 144 adet 2+1 tipi daireden oluşuyor. Projede ayrıca iki adet stüdyo daire de yer alıyor. Teknik Yapı Metropark projesinin sivil kentsel dönüşüm merkezlerinden biri olan Halkalı'da yükseldiğini hatırlatan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Metropark Towers'ın yüksek prestijli dairelerini barındıran homeoffice tarzında projelendirildiğini belirtti. Projenin ilk etap satışındaki fiyat avantajının Teknik Yapı'dan ev alanların...