30 / 04 / 2024

Metropark Towers yüzde 10 indirim

Metropark Towers yüzde 10 indirim

Teknik Yapı, geçen yılın ortasında Halkalı' da satışa sunduğu Teknik Yapı Metropark projesinin iki rezidans kulesinden oluşan Metropark Towers' ı satışa çıkardı. Metropark Towers'da teslimler 2015'te gerçekleşecek...

Metropark Towers'da fiyatlar 205 bin liradan başlıyor!

Teknik Yapının Halkalıda başladığı Metropark projesinin en yüksek kulelerini oluşturan Metropark Towers'da yer alan 592 daire, lansmana özel yüzde 10 fiyat avantajı ve 205 bin liradan fiyatlarıyla satışa çıktı...

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Referans Kartal Towers'ta peşin ödemede yüzde 25 indirim!

Referans Kartal Towers projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim sunuluyor. Projede daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. 

Atakent Metropark Evleri yüzde 1 peşinat fırsatıyla!

Metropark Evleri Teknik Yapı tarafından İkitelli Atakent bölgesinde yükseliyor. Metropark Evleri projesinde cazip ödeme tipleri sizleri bekliyor...

Mina Towers'ta yüzde 10 indirim fırsatı!

Yolanthe Sneijder Cabau’nun marka yüzü olduğu Mina Towers, sadece konut projesi değil, geleceğin yaşam biçimi olarak bölgedeki iddiasını ortaya koyuyor. Mina Towers, 2017 yeni dönem fırsatıyla yüzde 10 peşin indirimi ve kişiye özel esnek ödeme koşulları sunuyor.

Teknik Yapı Metropark yüzde 0,70 faiz kampanyası!

Teknik Yapı Metropark yüzde 0,70 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Halkalı Metropark'ta 10 yıl vadeyle! Hemen teslim!

Fiyatların 330 bin TL'den başladığı Halkalı Metropark'ta yüzde 20 peşinat verildiğinde kalan tutar 10 yılda aylık 0.70 vade ile ödenebilecek.

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 70'i satıldı!

Ankara Eskişehir Yolu'nda yükselen Elmar Towers’ta fiyatlar yüzde 50’ye yakın primlendi. Satışların yüzde 70 oranında tamamlandığı projede alıcıların yüzde 99’u yatırım amaçlı olarak alım yaptı.

Teknik Yapı Metropark'ta yılbaşı fırsatları!

Teknik Yapı Metropark'ta yılbaşı fırsatları kapsamında yüzde 1 peşinat ve 0 vade farkıyla daire sahibi olunabiliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 1.412 adet daireden oluşuyor.

Metropark’tan yılbaşı fırsatı!

Teknik Yapı, 2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatını bu kez Metropark ile sunuyor. Peşinatı yüzde 1’e indiren Teknik Yapı, aynı zamanda faiz oranını da yüzde 0’a çekti. Peşin alımlarda ise indirim oranını yüzde 15 olarak belirledi.

Teknik Yapı Halkalı Metropark'ta indirimi yüzde 15'e yükseltti!

Halkalı'nın yükselen değeri Metropark projesinde son 100 dairede indirim oranını yüzde 15'e yükselten Teknik Yapı, peşinat tutarını yüzde 1'e, 36 ay ödemeli konut kredisi faiz oranlarını yüzde sıfıra indirdi.

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 50'si satıldı!

Ankara’nın en yüksek kuleleri olarak hayata geçen Elmar Towers, önemli bir satış başarısına imza attı. Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı projenin yüzde 50’si 1,5 ay gibi kısa bir sürede sahiplerini buldu.

Elmar Towers’ın yüzde 50’si 1.5 ayda satıldı!

Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde yükselen Elmar Towers projesi önemli bir satış başarısına imza attı. Rezidansların yüzde 50’si 1.5 ayda sahibini buldu.

Metropark Towers yüzde 10 indirim Haberi

Metropark Towers yüzde 10 indirim

Teknik Yapı, geçen yılın ortasında Halkalı'da satışa sunduğu Teknik Yapı Metropark projesinin iki rezidans kulesinden oluşan Metropark Towers'ı satışa çıkardı.


Satışa sunulan ve 592 rezidans daireden oluşan Metropark Towers, geçen sene olduğu gibi yine fiyat avantajı sunacak. Mevcut fiyatlar üzerinden yüzde 10 indirim avantajına sahip olacak rezidans dairelerde ayrıca 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı uygulanacak. Metropark Towers, 446 adet 1+1 ve 144 adet 2+1 tipi daireden oluşuyor. Projede ayrıca iki adet stüdyo daire de yer alıyor. Teknik Yapı Metropark projesinin sivil kentsel dönüşüm merkezlerinden biri olan Halkalı'da yükseldiğini hatırlatan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Metropark Towers'ın yüksek prestijli dairelerini barındıran homeoffice tarzında projelendirildiğini belirtti. Projenin ilk etap satışındaki fiyat avantajının Teknik Yapı'dan ev alanların...