09 / 05 / 2024

Metropol İstanbul A blok

Metropol İstanbul A blok

Metropol İstanbul'un sır gibi sakladığı tanıtımıyla ilgili detaylar öğrenildi. Jennifer Lopez'in de katılacağı tanıtım satış ofisiyle başlayıp partiyle son bulacak...

İmaj İnşaat Turizm Emlak Ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi açıldı!

İmaj İnşaat Turizm Emlak Ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi Ataşehir'de 2 milyon 105 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Alp Göksel tarafından açıldı.

İmaj İnşaat Turizm Emlak ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi açıldı!

İmaj İnşaat Turizm Emlak ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi bugün Ataşehir'de 2 milyon 105 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Alp Göksel tarafından açıldı. 

Metropol İstanbul CarrefourSA 10 milyon TL'ye açıldı!

Türkiye organize perakende sektöründen CarrefourSA, toplam 10 milyon TL yatırımla Metropol İstanbul CarrefourSA Hiper Marketini 2 bin 700 metrekare alan üzerinde hizmete açtı.

Metropol İstanbul AVM 30 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Metropol İstanbul AVM, 30 Ağustos'ta tüm ziyaretçilerine kapılarını açıyor. AVM'nin açılışı bir festival ile kutlanacak. 

Saat & Saat üç yeni mağaza açacak!

Saat & Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, “Bu yıl Metropol İstanbul, İstinye Park İzmir ve Konya’da üç yeni mağaza açacağız" diyor...

Metropol AVM Nisan'da açılacak!

Metropol İstanbul’da ofis ve konutların ardından AVM'de de yaşam başlayacak. 250 mağazanın yer aldığı alışveriş merkezinin Nisan'da açılması planlanıyor.

DasDas Metropol İstanbul’da 30 milyon liralık yatırımla açılacak!

İstanbul'da yaklaşık iki yıl önce açılan DasDas, yeni mekanını Metropol İstanbul'da açacak. 300 bin izleyiciye ulaşan kültür, sanat ve eğlence mekanı Metropol İstanbul’a 30 milyon liralık yatırımla giriyor.

Metropol İstanbul AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı!

Varyap ve GAP İnşaat ortaklığında inşa edilen Metropol İstanbul projesi Ataşehir'de  800 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Projenin içerisinde yer alan AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı.

Metropol İstanbul'un 5 bloğunun kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Metropol İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı...

Metropol İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Metropol İstanbul'un 3386 ada 1 parsel A blok ile bu bloğa ait altyapı ve çevre düzenleme işlerin kısmi geçici kabulü yapıldı. 

İmaj İnşaat Turizm Emlak Ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi açıldı!

İmaj İnşaat Turizm Emlak Ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi bugün açıldı. Şubenin maliyeti ise 1 milyon 725 bin TL.

Metropol İstanbul değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metropol İstanbul değerleme raporu yayınlandı.

Metropol İstanbul'un asgari şirket payı 647.4 milyona çıktı!

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul projesinde 500 milyon 971 bin 500 TL olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri artarak 647 milyon 419 bin 500 TL'ye çıktığını açıkladı.

Metropol İstanbul A blok Haberi

Metropol İstanbul A blok

Metropol İstanbul pazartesi günü basın tanıtımına hazırlanıyor. Düzenlenecek basın lansmanında Jennifer Lopez de yer alacak. Varyap-Gap İnsaat ortak girişimi projesi olan Metropol İstanbul’un basın tanıtımında ayrıca dünyaca ünlü Lopez’e projeyle ilgili kısa bir tanıtım da yapılacak. 


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com

Emlakkulisi.com özel...