06 / 05 / 2024

metropol istanbul projesi revizyon

metropol istanbul projesi revizyon

Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul projesinde C2 blokta revizyona gidilmişti, projenin 424 adet bağımsız bölüm için tadilat yapı ruhsatı dün alındı...

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Metropol Projesi 1 adet Bağımsız Bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Metropol İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Metropol İstanbul" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Metropol İstanbul projesi 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Metropol İstanbul'a Guardian Glass imzası!

Varyap girişimi ile RMJM tarafından tasarlanan Metropol İstanbu projesi,eşsiz tasarımı ile Ataşehir’de yeni kurulacak Finans Merkezi’nin en çok göze çarpan yapıları arasında yer alıyor. Projenin cephe tasarımında ise Guardian Glass imzası yer alıyor.

Metropol İstanbul değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Metropol İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Metropol İstanbul AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı!

Varyap ve GAP İnşaat ortaklığında inşa edilen Metropol İstanbul projesi Ataşehir'de  800 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Projenin içerisinde yer alan AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı.

Self istanbul projesi fiyatları!

Eylül 2019 tarihinde teslim edilecek olan Self istanbul projesi 609 daire ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor.  İşte Self istanbul projesi fiyatları...

Motto İstanbul Projesi teslim bilgisi!

Motto istanbul projesi İstanbul Güneşli'de Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlar yer alıyor...

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

Jennifer Lopez Metropol İstanbul'dan tazminat mı alacak?

Çalık, Varyap ve Emlak Konut ortaklığının hayata geçirdiği Metropol İstanbul projesi zamanında tamamlanamadı.Jennifer Lopez’e projenin satış ofisinde Osmanlı motifleriyle süslü 200 yıllık altın bir anahtar hediye edilmişti.

Hansgrohe’den Metropol İstanbul ziyareti!

Metropol İstanbul’a yabancıların yoğun ilgisi sürüyor. Son olarak,Hansgrohe’nin üst düzey yöneticileri, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içindeki en büyük özel gayrimenkul projesi olan Metropol İstanbul’un satış ofisi ve inşaat sahasını ziya

metropol istanbul projesi revizyon Haberi

metropol istanbul projesi revizyon


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından yapılan açıklama;



Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Şirketimiz projelerinden "İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ( Metropol İstanbul )" kapsamında, 3386 Ada 1 Parselde yer alan C1 ve C2 Bloklarda bulunan 524 adet konuta ait Yapı Ruhsatları 21.03.2012 tarihinde alınmış, ancak projede revizyona gidilmiş, C1 Blokta yer alan konut sayısı değişmeyecek ve C2 Blokta yer alan 131 adet konutun fonksiyonu değişerek 31 adet ticaret olacak şekilde, toplam 424 adet bağımsız bölüm için 21.02.2012 tarihinde Tadilat Yapı Ruhsatı alınmıştır.


Proje kapsamında, parsel bütününde 439 adet olan ticari ünite sayısı 470 adet, 1512 adet olan konut sayısı 1381 adet, 1951 adet olan toplam bağımsız bölüm sayısı ise 1851 adet...