02 / 05 / 2024

Metropolist Yapı gayrimenkul

Metropolist Yapı gayrimenkul

Metropolist Yapı, Merter ve Zeytinburnu'nda satın aldığı arazilerde milyar liralık projeleri başlatacak. Zeytinburnu Demiryolu Garı arazisinde otel, rezidans, AVM ve ticari ünitelerin yer aldığı proje uygulanacak...

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Taştan tarafından kuruldu.

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bakıcı ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Safir Diamond Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Diamond Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan tarafından kuruldu.

Ymç Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymç Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Yamaç tarafından kuruldu.

Vera1 Grup Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Vera1 Grup Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet İbrahim ve Murat Durmuş ortaklığında kuruldu.

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Görkem Gökçe ve Ali Paslı ortaklığında kuruldu.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Çetinler Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevher Çetin tarafından kuruldu.

Coh Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coh Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 11 milyon 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu, İbrahim Tevfik Gömeçlioğlu ve Orkun Oğuz ortaklığında kuruldu.

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Öz tarafından kuruldu.

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yavuz tarafından kuruldu.

Bayram Şahin Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bayram Şahin Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin tarafından kuruldu.

Metropolist Yapı gayrimenkul Haberi

Metropolist Yapı gayrimenkul

ATS Group adıyla birçok inşaat projesine imza atarken, bu yıl içinde Metropolist Yapı & Gayrimenkul markasıyla yoluna devam etmeye başlayan şirket, 2014 yılına yatırım değeri milyar TL'lik olan projelerle girmeyi hedefliyor. Metroplist, bu  hedefi için şehrin merkezi lokasyonlarında yeni araziler satın aldı. Önceki akşam yapılan iftar yemeğinde konuşan Metropolist Yapı&Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar, 2013'de doğan Metropolist Yapı&Gayrimenkul markasının tek başına gerçekleştirdiği ilk projesinin Metrowin Tower ofis projesi olduğunu söyledi. Pendik'te 50 milyon TL maliyeti olan projenin 12 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseldiğini kaydeden Derbazlar, 2014 yılı içerisinde yatırım değeri milyar TL'leri bulan yeni projelerini satışa çıkaracaklarını kaydetti. Bunun için Merter'de E-5 yolu üzerinde yer alan Pepsi Dolum Tesisleri'nin arkasında kalan son büyük araziyi satın aldıklarını anlatan...