29 / 04 / 2024

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Öz tarafından kuruldu.



Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Öz tarafından kuruldu.

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkulu, arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ile diğer emlak alımı, satımı, pazarlanması, kiralanmasına aracılık edip, sözleşmeler düzenlemek ve danışmanlık hizmeti vererek komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek ve danışmanlık hizmetlerinde bulunmak. 3-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 4-İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri.ile bir organizasyonun stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık yapmak. 5-Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetlerini yapmak. 6-İnternet üzerinden reklam hizmetleri,elektronik ticaret (e-ticaret) yapmak. 7-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde binalar yapmak. 8-Her türlü sıfır ve ikinci el otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v. b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı,kiralama, ithalat ve ihracatını yapmak.. 9-İnşaat,dekorasyon, saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. 10-Binalarda veya diğer inşaatlarda iç ve dış cephe Alçıpan,alçı,sıva boya vb.her türlü dekorasyon tamirat ve boya işlerini yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için yurt içi ve yurt dışı firmaların temsilciliklerini alabilir veya yurt içi ve yurt dışı firmalara temsilcilikler verebilir.Patent,Know-How gibi hakları alabilir satabilir. Şirket faaliyetlerini gerçekleştirmek için her türlü nakil vasıtalarını alabilir,satabilir,kiralar,veya kiraya verebilir.Şirket amacın,gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir.kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü haklar,tesis edebilir,ipotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifak,kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi,ifraz,tevhid,taksim,parselasyon ile ilgili her nev, muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket amaç,doğrultusunda yurtiçi ve yurt dışı, bankalardan krediler kullanabilir. İpotek alabilir,ipotek verebilir.Tesis edilmiş ipotekleri fek edebilir.
 


Geri Dön