03 / 05 / 2024

MetroWin Tower lokasyon

MetroWin Tower lokasyon

Pendik'te hayata geçirilen proje, 18 katlı tek blok halinde yükseliyor. Toplamda 92 ofisten oluşan projede, 8 akıllı toplantı odasının yanı sıra fitness merkezi, lobi hizmetleri, otopark alanları yer alıyor.

Yeni yatırım yapmak isteyenlere doğru lokasyon uyarısı!

Tower Life Yönetim Kurulu Başkanı Selen Almaç Deniz, son yılların en karlı yatırım aracı haline gelen perakende sektörüne ilginin hızla arttığını ifade ederek, yeni yatırımcılara doğru lokasyon uyarısı yaptı...

Divan Residence at G Tower lokasyon avantajıyla öne çıkıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde devam eden metro hattına direkt bağlantı sağlayacak olan Divan Residence at G Tower, toplu ulaşım araçlarının yanı sıraİstanbul’un ana arterleri TEM ve E5 otoyolları ve Avrasya Tüneli’ne yakınlığıyla da lokasyon avantajı sunuyor.

Pendik Metrowin Tower ulaşım!

Pendik Metrowin Tower ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi, Yeşilbağlar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

Metrowin Tower ofis fiyatları!

Metrowin Tower ofis fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Metropolist Yapı imzası ile inşa edilen proje 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Mekke Hacer Tower Rezidans!

Mresco Türkiye tarafından hayata geçirilen Mekke Hacer Tower Rezidans lokasyon olarak Zemzem Tower'a komşu, Mekke saat kulesinin yanında yükseliyor. Projede fiyatlar 12 bin 50 dolardan başlıyor.

DKY İnşaat Kartal'da yeni ofis projesine hazırlanıyor!

En güncel ofis projesi olan Metrowin Tower'ın inşaatına Pendik'te Metropolist Yapı ortaklığıyla devam eden DKY İnşaat, önümüzdeki günlerde lansmanı yapılacak olan yeni ofis projesine hazırlanıyor.

Speed Tower Mahmutbey

Speed Tower Mahmutbey lokasyon olarak; hayata geçirilecek olan Büyük İstanbul Havalimanı'na ise 25 dakika mesafede Atatürk Havalimanı'na ise 10 dakika mesafede inşa ediliyor. Projede satışlar başladı...

Speed Tower Mahmutbey satış ofisi!

Toplam 6 bin 900 metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen Speed Tower Mahmutbey satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 656 70 21. Proje lokasyon olarak; Atatürk Havalimanı'na 10 dakikalık mesafede yaşama geçiriliyor...

MetroWin Tower'da teslime gün sayılıyor!

Pendik'te hayata geçirilen proje, 18 katlı tek blok halinde yükseliyor. Toplamda 92 ofisten oluşan projede, 8 akıllı toplantı odasının yanı sıra fitness merkezi, lobi hizmetleri, otopark alanları yer alıyor.

Sparta Tower Avcılar projesi!

Sparta Tower Avcılar projesi lokasyon olarak; Garanti Koza Isparta Kule Evleri'ne 160 metre, Avrupa Konutları Isparta Kule Evleri'ne 600 metre, Müsiad 20. Yıl Evleri'ne 460 metre mesafede inşa ediliyor. Proje, Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat imzasıyla yükse

Pendik Metrowin Tower'da yaşam 6 ay sonra başlıyor!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı projesi olan Metrowin Tower projesinde de teslimler 6 ay sonra yapılacak. İstanbul Pendik'te yükselen proje, 18 katlı tek bloktan oluşuyor.

Metrowin Tower 6 ay sonra teslim edilecek!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'ıuıı bir diğer projesi olan Metrowin Tower projesinde de teslimler 6 ay sonra yapılacak. İstanbul Pendik'te yükselen proje, 18 katlı tek bloktan oluşuyor.

Pendik Metrowin Tower ne zaman teslim?

Pendik Metrowin Tower ne zaman teslim sorusunun yanıtı bu yıl olarak belirlendi. Pendik Metrowin Tower projesinde yer alan ticari üniteler bu yılın sonunda teslim edilecek.

MetroWin Tower lokasyon Haberi

MetroWin Tower lokasyon

Adalar manzaralı ofislerden oluşan MetroWin Tower projesinde teslimler 4 ay sonra yapılacak. Pendik'te hayata geçirilen proje, 18 katlı tek blok halinde yükseliyor. Toplamda 92 ofisten oluşan projede, 8 akıllı toplantı odasının yanı sıra fitness merkezi, lobi hizmetleri, otopark alanları yer alıyor. Adalar manzarasına cepheli ofislerden oluşan MetroWn Tower, Pendik metro durağına 10 saniye, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 9 dakika mesafede konumlanıyor. Başarıyı şansa bırakmayanlar için sıra dışı ve yenilikçi tasarımıyla prestiji farklı bir boyuta taşıyan MetroVVin Tovver; adalar manzaralı modern ofisleriyle, özel teknik donanıma sahip toplantı salonlarıyla ve sosyal imkânlarıyla iş hayatında tartışmasız başarıyı hedefleyenler için yükseliyor. 


Vatan 


Telefon: 0 (216) 353 39 99

Web Adresi: