01 / 05 / 2024

Metsan İnşaat Metsan Nexus adres

Metsan İnşaat Metsan Nexus adres

Metsan Nexus satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerin 2015 yılının sonunda yapılması planlanan Kartal Metsan Nexus projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks dairelerden meydana geliyor

Metsan İnşaat Metsan Nexus projesi!

Metsan İnşaat Metsan Nexus projesi kapsamında Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor...

Metsan Nexus Kartal adres bilgileri!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Metsan Nexus Kartal adres bilgileri şu şekilde: Hürriyet Mahallesi, Erler Sokak No: 5 Yakacık, Kartal İSTANBUL. Projede satışlar devam ediyor...

Metsan İnşaat Metsan Nexus adres!

Metsan imzası ile hayata geçirilen ve İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da konumlandırılan Metsan İnşaat Metsan Nexus adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte Metsan İnşaat Metsan Nexus adres bilgileri...

Metsan İnşaat Metsan Nexus adres! 262 bin 920 TL'den!

Metsan İnşaat Metsan Nexus adres ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kartal Yakacık'ta yükselen Metsan Nexus projesinde fiyatlar 262 bin 920 TL'den başlıyor...

Metsan İnşaat Metsan Nexus projesinde 680 bin TL'ye 2+1 dubleks!

Metsan İnşaat Metsan Nexus projesindeki 198 metrekare alana sahip 2+1 dubleks ev tiplerinin fiyatları 680 bin TL - 746 bin 100 TL arasında değişiklik gösteriyor

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Metsan Nexus'u sıkıntıya götüren süreç!

İstanbul'un önemli karma projelerinden Metsan Nexus projesini gerçekleştiren Metsan İnşaat konkordato için Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne müracaat etti…

Metsan İnşaat konkordato ilan etti!

1961'den bu yana inşaat alanında faaliyet gösteren ve Kartal Nexus projesini hayata geçiren Metsan İnşaat konkordato ilan etti. 

Kartal Bölge Platformu, Kartal'ı sporun ve sanatın merkezi yapacak!

AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek ilçelerinden Kartal’ı, Mayıs ve Haziran ayında kültür, sanat ve spor etkinliklerinin üssü haline getirecek.

Kartal Bölge Platformu kentsel dönüşümü hızlandırmayı planlıyor!

İstanbul Kartal’ın büyük yatırımcıları Dap Holding, DKY İnşaat, Ege Yapı, İş GYO ve Metsan, güçlerini Kartal için birleştirme kararı aldı. Platform sayesinde kentsel dönüşüm ve daha birçok kamu işlemini de çabuklaştırılması planlanıyor.

Daniel Libeskind: Kentsel dönüşümde tarihi dokular korunmalı!

Dünyanın ünlü 3 mimarından biri olan Daniel Libeskind, Metsan İnşaat'ın İstanbul Kartal projesine imza attı. İstanbul'u çok sevdiğini söyleyen ünlü mimar, "Kentsel dönüşüm yapılırken şehirdeki tarihî doku mutlaka korunmalı" dedi.

Daniel Libeskind: Kentsel dönüşümde tarihi doku korunmalı!

Dünyanın en ünlü 3 mimarından biri olan Daniel Libeskind, Metsan İnşaat’ın İstanbul Kartal projesine imza attı. İstanbul’u çok sevdiğini söyleyen ünlü mimar: "Kentsel dönüşümde tarihi doku korunmalı" dedi...

Metsan Nexus Kartal'da fiyatlar 292 bin TL'den başlıyor!

Toplam 430 adet daireden meydana gelen Metsan Nexus Kartal projesi Metsan İnşaat imzası taşıyor. Metsan Nexus Kartal projesinde fiyatlar 292 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kartal Metsan Nexus'ta 1+1 daireler 292 bin TL'ye! Teslimler 2015'te!

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Metsan Nexus, Metsan İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1 + 1'den 6 + 1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Kartal Metsan Nexus'ta 360 bin 592 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal Metsan Nexus projesi Metsan İnşaat imzası ile inşa ediliyor. 19 katlı bir kule ve 36 katlı 2 blok halinde yükselen projede daire fiyatları 360 bin 592 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Metsan Nexus projesinde daire fiyatları 360 bin 592 TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen proje Metsan İnşaat imzası taşıyor. Metsan Nexus projesinde daire fiyatları 360 bin 592 TL'den başlayan fiyatlarla alıcısına sunuluyor.

Kartal Metsan Nexus'ta 1 milyon 60 bin TL'ye 3+1!

Kartal Metsan Nexus projesi Metsan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiyor. Projede dairelerin alan büyüklükleri 51 metrekare ile 238 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Metsan Nexus'da 292 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Metsan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal bölgesinde hayata geçirilen Metsan Nexus projesi 24 bin metrekare arsa alanına sahip.Proje kapsamındaki dairelerin fiyatları 292 bin liradan başlıyor.

Metsan İnşaat Metsan Nexus adres Haberi

Metsan İnşaat Metsan Nexus adres

Metsan Nexus satış ofisi bilgilerine geçmeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Metsan Nexus projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal bölgesinde yer alıyor.


Metsan İnşaat imzası ile inşa edilen Kartal Metsan Nexus projesi E-5’in kenarında, TEM Otoyolu’na 5 dakika mesafede konumlanıyor. Metsan Nexus'da teslimlerin 2015 yılı sonunda yapılması planlanıyor.


Metsan Neksus Kartal projesi 24 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Metsan Nexus projesi 19 katlı bir kule ve 36 katlı 2 blok halinde yükseliyor.


Metsan Nexus satış ofisi bilgileri kapsamında telefon numarası 44 4 704 olarak belirlendi. Metsan Nexus Konutları stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinde dizayn edildi.


Metsan Nexus Evleri sosyal olanakları arasında fitness merkezi, açık - kapalı çocuk parkı, sosyal oyun odası, Sky...