16 / 05 / 2024

Meva Medikal İnşaat iletişim

Meva Medikal İnşaat iletişim

Meva Medikal İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nermin Tayan tarafından kuruldu.

Meva Teknik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Teknik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Eraslan ve Muammer Eraslan ortaklığında kuruldu.

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Endes tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli ya

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

Sda Medikal İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sda Medikal İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Murat Atabek tarafından kuruldu.

Paladium Medikal Tekstil Danışmanlık Reklam Ve İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Paladium Medikal Tekstil Danışmanlık Reklam Ve İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited bugün Kartal'da Ali Ercan İçin tarafından kuruldu.

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece'de Rauf Atilla tarafından açıldı.

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Faısal Al Yousef, Fatih Şekerci ve Mohamed Haıtham Bakrı ortaklığında kuruldu.

Sunn Grup İnşaat Metal Otomotiv Kimya Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunn Grup İnşaat Metal Otomotiv Kimya Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Sadullah Hassepetci tarafından kuruldu.

Zera Otomotiv İnşaat Reklam Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zera Otomotiv İnşaat Reklam Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Abdulkadir Görgeç tarafından kuruldu.

İmpact İnşaat Yapı Malzemeleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmpact İnşaat Yapı Malzemeleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamiyet Demir tarafından kuruldu.

Alaa Medikal Gayrimenkul İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaa Medikal Gayrimenkul İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Smaıl tarafından kuruldu.

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi Sancaktepe’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Güvenoğlu tarafından kuruldu.

Meva Medikal İnşaat iletişim Haberi

Meva Medikal İnşaat iletişim

Meva Medikal İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nermin Tayan tarafından kuruldu.

Meva Medikal İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...