02 / 05 / 2024

Mevaport Fimar Trio Life iletişim

Mevaport Fimar Trio Life iletişim

Mevaport İnşaat ve Fimar Holding Ortaklığı'nın projesi Trio Life Bornova'da 90 adet konut yer alıyor. Mayıs ayında başlayacak olan Trio Life projesi otogara 600 metre yakınlıkta yükseliyor...

Trio Moda Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Trio Moda Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Çilsal ve Yusuf Görürgöz ortaklığında kuruldu.

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Demirtaş, Duygu Baycan ve Funda Özkaya ortaklığında kuruldu.

3 cihazla uyumlu merak edilen Samsung Bluetooth Smart Keyboard Trio 500! İşte 29 Ocak 2023 fiyat listesi…

3 cihazla uyumlu merak edilen Samsung Bluetooth Smart Keyboard Trio 500 ne kadar? Herkesin araştırdığı cihazı sizler için araştırdık! İşte 29 Ocak 2023 fiyat listesi…

Karacanın en değerli seti indirimde! Çeyizini 13.999 TL’ye kapat! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Karacanın 62 Parçalık 12 kişilik yemek takımları 13.999 TL’ye satışta. Fine Pearl Extra Chanak Gold, Fine Pearl Extra Simone, Fine Pearl Extra Trio Platin, Fine Pearl Extra Selva ve Fine Pearl Extra Argento takımlarına 4.999 TL indirimle sahip olun.

Trio Gm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trio Gm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 12 bin TL sermaye bedeli ile Güray    Yılmaz, Gürkan Sururi Köse , Sibel Ayşe Dilişen tarafından kuruldu.

Parlaklar Trio Yapı Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parlaklar Trio Yapı Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Cinci ve Sercan Akcan ortaklığında kuruldu.

Trio İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 4 Mart'ta!

Yaşadığı mali sorunları atlatamayan Trio İnşaat Proje Turizm Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı. 

Trio Garden nerede?

Trio Garden nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Trio Garden nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Trio Garden fiyat!

Trio Garden fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trio Garden fiyat bilgisi ve proje detayları...

Trio Garden'da 385 bin TL'ye 1+1! Yeni proje!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Trio Garden projesinde lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 385 bin TL'den başlıyor...

Trio Gelişim Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Trio Gelişim Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köprülü tarafından kuruldu.

Asmin Trio'da 360 bin TL'ye 2+1 daire!

Mersin’nin Mezitli ilçesinde inşa edilen Asmin Trio'da 2+1 daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Projede 60 aya kadar vade farksız taksit imkanı da sunuluyor...

Asmin Trio’da 2+1 daire satışları başladı!

Mersin Mezitli’de 3 blok olarak inşa edilen Asmin Trio’da konut satışları 2+1 daireler ile devam ediyor. 260 adet 3+1 dairenin satışının tamamlanmasından sonra, 68 adet 2+1 dairenin satışının başladığı Asmin Trio’da, 60 ay vadeye kadar kredi imkanı veriliyor...

Mevaport Fimar Trio Life iletişim Haberi

Mevaport Fimar Trio Life iletişim


İzmir Bornova'da hayata geçirilecek olan Trio Life projesi Mevaport İnşaat ve Fimar Holding tarafından inşa ediliyor. 1.678 metrekare alanda yükselen Trio Life Evleri Bornova projesi 90 konuttan meydana geliyor.


Trio Life Evleri Bornova projesinde dairelerin büyüklükleri 123 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor. Trio Life Evleri projesinde 2+1, 3+1 daireler bulunuyor.


İzmir Trio Life projesi otogara 600 metre, Ege Üniversitesi'ne 7,1 kilometre, Konak'a 7,1 kilometre mesafede yer alıyor. Trio Life projesi Bornova'da Kemal Tunca Caddesi üzerinde yükseliyor.




Adres: Yeşilova Mahallesi 4184 sokak N:18 Altındağ/Bornova



Tel: 0232 444 8 363

Web: http://www.mevaport.com/

Gülcihan...