27 / 04 / 2024

mevlana kavşağı açılış tarihi

mevlana kavşağı açılış tarihi

İlklerin Belediyesi Antalya Büyükşehir Belediyesi, yapımı hızla süren Mevlana Kavşağı ile Türkiye’de bir ilke daha imza atılıyor. İki ayak arası 55 metre olan kavşak bu uzunlukla Türkiye’nin en uzun ardgerme kavşağı unvanını alacak

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi (11-B), 38,25 ha.’lık Riskli Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Açıklama Raporu Değişikliği askıya çıktı.

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli-TEM İzmit-1 kavşakları açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit-1 Kavşağı arası 19 Eylül Cumartesi günü saat 23.59'da açılacak.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Mevlana Tüneli 2018'de açılıyor!

Sivas Belediyesi tarafından yapımı devam eden Mevlana Tüneli’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mevlana Tüneli 2018'de açılıyor.

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.

Tuzla İçmeler E-5 Köprülü Kavşağı 1.etap imar planı askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, İçmeler Mahallesi, E-5 İçmeler Köprülü Kavşağı 1.Etap 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı teklifi askıya çıkarıldı...

Aşiyan Köprülü Kavşağı yükseliyor!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in vizyon projeleri arasında yer alan Aşiyan Köprülü Kavşağı'nın inşaatı son sürat ilerliyor.

Gaziantep Yeni Köprülü Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan yeni köprülü kavşağın inşaatı başladı. Projenin 8 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımı yeni köprülü kavşaktan sağlanacak.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

mevlana kavşağı açılış tarihi Haberi

mevlana kavşağı açılış tarihi


İlklerin Belediyesi Antalya Büyükşehir Belediyesi, yapımı hızla süren Mevlana Kavşağı ile Türkiye’de bir ilke daha imza atılıyor. İki ayak arası 55 metre olan kavşak bu uzunlukla Türkiye’nin en uzun ardgerme kavşağı unvanını alacak. Estetik bir görünüme sahip olacak kavşak, asma köprü gibi olacak.



Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya trafiğine nefes aldıracak projelerinden biri olan Mevlana Kavşağı’nda çalışmalar hızla devam ediyor. Mayıs ayında hizmete açılması için gece gündüz çalışılan Mevlana Kavşağı ile Türkiye’de bir ilke daha imza atılıyor. İki ayak arası 55 metre olan kavşak, bu uzunluğu ile Ankara’daki iki ayak arası 40 metre olan kavşağı geçerek Türkiye’nin en uzun ardgerme kavşağı unvanını alacak. Estetik açıdan da mükemmel bir şekilde tasarlanan kavşak, adeta bir asma köprü görünümünde olacak.


MAYIS’TA AÇILACAK


Kavşak çalışmalarını denetleyen Antalya Büyükşehir...