02 / 05 / 2024

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı’nda ilk etap tamam!

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı’nda ilk etap tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, Melikgazi Katlı Kavşağı’nın üst bölümünü trafiğe açtıklarını söyledi.



 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyedeki yoğun gündeme rağmen üst kısmı trafiğe açılan Melikgazi Katlı Kavşağı’nı inceledi. Kayseri Melikgazi Katlı Kavşak projesinde ilk etabın tamamlandığını belirten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, “Eylül ayında bu kavşak için temel atma töreni düzenlemiştik. Yeni yılda bitirmiş olacağız diye söz vermiştik. Üç ay içinde Kızılırmak Caddesi ve Nuh Naci Yazgan Caddesi istikametini trafiğe açtık. İnşallah kısa sürede alt taraftaki Mustafa Kemal Paşa aksını da tamamlayıp hizmete açacağız. Söz verdiğimiz gibi çok hızlı ve dinamik bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok yoğun bir gün olmasına karşın trafiğe açıldığı gün buraya geldim. Kayseri’yi Keşfet programı, 19 Aralık Atatürk’ün Kayseri’ye Gelişi nedeniyle yaptığımız tören, Anadolu Markaları programı gibi yoğun geçen programların ardından katlı kavşaktaki son durumu incelemek için geldim. Bu arada yüklenici firmamıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Gece gündüz demeden, kar kış demeden çalışmalarını sürdürdüler. Elhamdülillah bugün itibariyle kavşağı trafiğe açtık. Vatandaşlarımızın kazasız belasız kullanmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


MELİKGAZİ BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Melikgazi Katlı Kavşak'ta yaptığı incelemelerin ardından Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Başkan Mustafa Çelik, Büyükkılıç ile birlikte belediyeye gelen vatandaşlarla da görüştü. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Melikgazi Belediyesi’nin Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında da Başkan Büyükkılıç'tan bilgi aldı.


 


Geri Dön