02 / 05 / 2024

mevsim mudanya atış yapı iletişim

mevsim mudanya atış yapı iletişim

Mevsim Mudanya projesi Atış Yapı tarafından Bursa Mudanya'da hayata geçirildi. Projede dairelerin fiyatları 155 bin TL'den başlıyor...

4 Mevsim Tur Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Mevsim Tur Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Ağat tarafından kuruldu.

Mevsim Mudanya Atış Yapı fiyat listesi!

Mevsim Mudanya Evleri projesi 11 blok olarak Atış Yapı tarafından hayata geçirildi. Bursa'da yer alan Mevsim Mudanya projesi 'Her Mevsim Deniz' sloganıyla tanıtılıyor...

Mevsim Mudanya Evleri fiyat!

Bursa Mudanya'da hayata geçirilen Mevsim Mudanya projesi 139 daireden meydana geliyor. İşte Mevsim Mudanya Evleri fiyat...

Mevsim Mudanya fiyat listesi!

Mevsim Mudanya Konutları 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. Atış Yapı imzası taşıyan projede toplam 139 daireye yer veriliyor...

Mevsim Mudanya Evleri Bursa'da yükseliyor! 155 bin TL'ye!

Mevsim Mudanya projesi Atış Yapı tarafından Bursa Mudanya'da hayata geçirildi. Projede dairelerin fiyatları 155 bin TL'den başlıyor...

Mudanya Yıldıztepe 1 yılda bitirilecek!

MUDANYA'YA vizyon katacak olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nin temeli atıldı.

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Bursa'da Mudanya'nın vizyonunu değiştirecek olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor.

Vadi Mudanya'da teslimler ilk çeyrekte başlayacak!

Vadi Mudanya projeleri ile ailelere dört mevsim tatil köyü konsepti sunmayı hedeflediklerini kaydeden Mudanya Yapı İnşaat Genel Koordinatörü Kenan Sülün, dairelerin 575 bin ila 725 bin TL aralığında satıldığını bildirdi.

Vadi Mudanya’da oturumlar başladı!

Eşsiz doğası, kusursuz yaşam alanları ve her türlü ulaşım rahatlığı ile 4 mevsim hem sahil hem kent yaşamı sunan Vadi Mudanya'da ayrıcalıklı yaşam zamanı başladı.

Mudanya'daki Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatı destek bekliyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde temeli geçen şubat ayında atılan Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatı için destek çağrısında bulunuldu.

Mudanya'da icradan 3 milyon TL'ye satılık bina!

Mudanya İcra Dairesi, Bursa Mudanya'daki binayı atışa çıkardı. İhalesi 15 Ağustos'da başlayacak olan binanın satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Emiroğulları İnşaat'tan Bursa Mudanya'ya 2 yeni proje!

Emiroğulları İnşaat, çeyrek aşıra yaklaşan tecrübe ve deneyimiyle konut yapımında önemli projelere imza atıyor. Firma, önümüzdeki günlerde Bursa Mudanya'da 2 yeni proje hayata geçirecek.

Mudanya'daki taş mektep restore edilecek!

Bursa'nın Mudanya ilçesinin Trilye Mahallesi'nde atıl durumdaki asırlık taş mektebin restore edilerek kültür ve turizm merkezine dönüştürülmesi planlanıyor.

mevsim mudanya atış yapı iletişim Haberi

mevsim mudanya atış yapı iletişim

İnşaat çalışmaları bu ay başlayacak olan Mevsim Mudanya projesi Bursa  Mudanya'da hayata geçirildi. 2019 yılında teslimlerinin yapılması planlanan Mevsim Mudanya Konutları beş katlı 11 blok olarak yükselecek. 


1+1'den 4+1'e kadar daire alternatiflerinin sunulduğu Mevsim Mudanya  Evleri'nde banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. Projede Atış Yapı imzası bulunuyor. 


Mevsim Mudanya Konutları konum olarak İDO İskelesi'ne 15 dakikalık mesafede yer alıyor. 'Her Mevsim Deniz' sloganı ile tüm yıl deniz manzarasına hakim konumda olduğu ifade edilen Bursa Mevsim Mudanya projesinde toplam 139 daireye yer veriliyor.


Mevsim Mudanya Evleri fiyatları!


Mevsim Mudanya ev fiyatları minimum 155 bin TL'den başlıyor. Projede yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, güvenlik, kapalı otopark gibi olanaklar da bulunuyor. 


Tel: 444 90 16

Web: http://www.mevsimmudanya.com/

Gizem...