05 / 05 / 2024

Meydan Halkalı konut projesi

Meydan Halkalı konut projesi

Meydan Halkalı Rezidans Gültaş fiyatları 361 bin liradan başlıyor. Gültaş İnşaat'ın projesi Meydan Halkalı Rezidans'ta konut teslimleri Aralık 2017 yılında yapılıyor...

Gültaş İnşaat Meydan Halkalı ev fiyatları!

Gültaş İnşaat Meydan Halkalı ev fiyatları KDV hariç 328 bin liradan başlayarak yükseliyor. Meydan Halkalı Evleri'nde tamamı peşin alımlarda yüzde 7 indirim uygulanıyor...

150 milyon dolara mal olan Meydan Ardıçlı konut projesinde teslimler başlıyor!

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde geri sayım başladı. Proje kapsamında bin 681 konut ve 125 ticari ünite inşa edilecek. 

Bios Life projesi resmen başlıyor! Halkalı'ya 312 yeni konut geliyor! 

Aytek Gayrimenkul imzası taşıyan Bios Life projesi resmen başlıyor. Halkalı'da hayata geçirilen projede 312 konut ve 7 ticari ünite yer alıyor. 

Çengelköy Meydan satışta! Yeni proje! 

Çengelköy Meydan projesinde konut satışları başladı. Peki Çengelköy Meydan'da hangi konut tipleri var? Projede konut fiyatları ne kadar? İşte Çengelköy Meydan ile ilgili merak edilenler... 

Bios Life Halkalı projesiyle 312 yeni konut geliyor! 

Aytek Gayrimenkul, Halkalı projesi için düğmeye bastı. Bioslife Halkalı adıyla yükselecek olan projede 312 konut ve 7 ticari ünite yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin 2022 değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...

Meydan Başakşehir'deki konut sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Meydan Başakşehir projesinde konut satışı değişti. İşte Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir projesinin tüm detayları...

Halkalı Toplu Konut Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Toplu Konut Alanı, 420 Ada 6 Parsel ve 419 Ada 1 Parselin Bir Kısmi ile Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatları ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki; 1463 Ada 1 Parsel Spor Tesis Alanı İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir'e 1 milyar TL'lik değer!

Emlak Konut GYO'nun Meydan Başakşehir projesi hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu KAP'ta yayınlandı. 

Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları!

Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları ve proje detayları...

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir fiyatları!

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Halkalı parselleri için yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Küçükçekmece Halkalı parselleri için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Meydan Halkalı konut projesi Haberi

Meydan Halkalı konut projesi


İstanbul Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı Meydanı'nda yükselen Meydan Halkalı Rezidans projesi Gültaş İnşaat imzasını taşıyor.


Meydan Halkalı Rezidans projesinde home ofis, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Meydan Halkalı Rezidans projesinde 287 daire ve 56 dükkan bulunuyor.



Meydan Halkalı Rezidans Gültaş fiyatları!


Meydan Halkalı Rezidans Gültaş fiyatları home ofislerde 361 bin liradan, 1+1 dairelerde 391 bin liradan, 2+1 dairelerde 589 bin liradan, 3+1 dairelerde 768 bin liradan başlıyor.


Meydan Halkalı Rezidans projesinde daire büyüklükleri 55 metrekare ile 141 metrekare arasında değişiyor. Meydan Halkalı Rezidans projesi Aralık 2017 yılında tamamlanıyor.


Meydan Halkalı Rezidans'ta yüzde 50 peşinatla, 18 ay vade farksız ödemeler yapılıyor. Meydan Halkalı Rezidans projesi 8 bin 800 metrekare alanda inşa ediliyor.




Adres: İkitelli Cad. No:2 Halkalı-Küçükçekmece/İstanbul


Tel: 0212 696 04 05

Web: www.gultasinsaat.com

Gülcihan...