30 / 04 / 2024

Mezitli Belediyesi

Mezitli Belediyesi

MEŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek'in başlattığı "rüşvet ev" tartışması sürerken, Mezitli Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan'ın eşine aldığı o daire bulundu.

Mezitli Belediyesi 2 yeni sanayi sitesi kuracak!

Mersin Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Sanayi Sitesi'ni yerleşim merkezlerinin dışına taşıyacaklarını, mobilyacılar ile oto galericiler için de sanayi sitesi kuracaklarını söyledi. İşte projeler...

Mersin Mezitli'de hobi bahçesi açıldı!

Mersin Mezitli Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşları toprakla bulaştırmaya devam ediyor. Belediye son olarak ilçede yeni hobi bahçesinin açılışını gerçekleştirdi.

Mersin Mezitli’ye spor tesisi inşa edilecek!

Mersin Mezitli Belediyesi ilçede daha fazla sporcu yetişmesi için spor tesisi inşa edecek.

Mersin Mezitli'de anaokulu yapımı için arsa bağışı!

Mersin Mezitli Belediyesi'nce Akdeniz Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait arsa üzerine anaokulu inşaatı için arsa bağışlandı.

İmar ve ruhsat müdürleri Mezitli'de toplandı!

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin İmar ve Şehircilik ile İnşaat Ruhsat Müdürlüğü yöneticileri sorunları ve çözüm yollarını aramak için bir araya geldi.

Mersin'e 'Mutlu Yaşam Köyü’ inşa ediliyor!

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

Mersin Mezitli'de 3.6 milyon TL'ye satılık 3 konut arsası!

Mezitli Belediyesi, 2 mahallesindeki 3 imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsaların satış ihalesi 17 Ocak'ta yapılacak...

Mezitli Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Mezitli Belediyesi, Tece Mahallesi, Mezitli Mahallesi ve Kuyuluk Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı ihale ile satıyor...

Mezitli Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mezitli Belediyesi, Tece Mahallesi ve Kuyuluk Mahallesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satışa sunuyor. Satış ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek..

Mezitli Belediyesi'nden sosyal tesis yapım ve kiralama ihalesi!

Mezitli Belediyesi tarafından onaylanan projeye göre kiralayan tarafından sosyal tesis (öğrenci yurdu) yapılarak 10 yıl süre ile işletme ihalesi yapılıyor..

Mersin'e Mezitli-TCDD Garı Hafif Raylı Sistem Hattı geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 16,24 kilometre uzunluğuna sahip Mezitli-TCDD Garı Hafif Raylı Sistem Hattı projesi için düğmeye bastı..

Mersin Cumhuriyet İlkokulu restore edilecek!

1923 yılında inşa edilmiş olan 'Taş Mektep' olarak bilinen Cumhuriyet İlkokulu Mersin Mezitli Belediyesi tarafından yenilenecek. Binanın 29 Ekim'de müze olarak açılışı gerçekleşecek.

Mersin Soli Pompeiopolis Sütunlu Caddesi açıldı!

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde Soli Pompeiopolis Sütunlu Caddesi açıldı. Mezitli ilçesindeki Soli Pompeiopolis Antik Kenti'ndeki yanına Mezitli Belediyesi tarafından yapılan bisiklet ve yürüyüş yolunda sanat etkinlikleri de gerçekleştirilebilecek.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Mezitli Belediyesi Haberi

Mezitli Belediyesi

Mezitli Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Neşet Tarhan'ın 600 bin TL'ye satın aldığı iddia edilen lüks daireyi Sabah Güney buldu. Yapılan araştırmalarda Başkan Tarhan'ın, Yenişehir ilçe sınırları içerisinde bulunan evinin, 3'ncü Çevre Yolu olarak bilinen 13'ncü Cadde'nin kuzey kısmında bulunan inşaat halindeki lüks bir apartman dairesi olduğu ve 7 bin 797 ada, 1 parsel ve 20.K.I paftadaki evin Pektaş İnşaat tarafından yapıldığı ortaya çıktı. 30 Nisan 2105 tarihinde alındığı belirlenen lüks dairenin ise Başkan Tarhan'ın eşi Sembol Tarhan'ın üzerine kayıtlı olduğu ortaya çıktı. 


HER ŞEY MECLİS'TE BAŞLADI 

Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin (MEŞTİ) işletme yetkisini elinde bulunduran Şimşek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek, otogarın kira ödeme tarihlerinde düzenleme yapılması istemiyle Büyükşehir Belediye Meclisi'ne teklif götürdü. Ancak CHP'li üyeler, Şimşek'in bu önerisine ret kararı...