04 / 05 / 2024

Mezitli gezilecek yerler

Mezitli gezilecek yerler

Mezitli'de yeni spor alanları açılacak. Neşet Tarhan, imar planında yer alan spor alanlarıyla ilgili de altyapı hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "En kısa sürede bu alanları halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

İstanbul hakkında bilmeniz gerekenler! İstanbul’un kaç ilçesi var? İstanbul’da gezilecek yerler nereler?

İstanbul, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biridir. İstanbul, tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış büyüleyici şehir bir tarihi yapısı olan ve bugün Türkiye'nin ekonomik, kültürel ve sosyal hayatının merkezi durumundadır. 

Resmi Gazete'de yayımlandı: 4 ildeki bazı yerler sanayi alanı ilan edildi!

Son dakika haberine göre, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Şanlıurfa'daki bazı yerler, sanayi alanı olarak belirlendi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul depreminde 207 bin bina riskte! Olası İstanbul depreminde en riskli yerler açıklandı! 

Deprem uzmanları, beklenen büyük depremle ilgili sık sık açıklamalar yapıyor ve uyarılarda bulunuyor. Neotektonik ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Haluk Selim de konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki olası İstanbul depreminde en riskli yerler nereler?

TOKİ Mersin 2023 projesi Haziran 2023 müjdesi peş peşe geldi! Mezitli'deki 484 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi Haziran 2023 müjdesi peş peşep geldi... Mezitli'deki 484 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

Olası İstanbul depreminde kritik tsunami analizi! Dalga boyu 4 metreye ulaşacak! Riskli yerler bir bir açıklandı! 

İstanbul'da olası büyük Marmara depreminin ardından meydana gelmesi beklenen tsunami dalgaları ile ilgili uyarılar peş peşe yapılıyor. İşte uzman isimlerin o açıklamaları ve tsunami riski olan yerler...

İzmir'de 7.2 büyüklüğünde deprem olur mu? Deprem uzmanı tek tek açıkladı! Riskli yerler...

İzmir'de yaşanan 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimler peş peşe açıklamalarda bulunuyor. İzmir'de 7.2 büyüklüğünde deprem olur mu? Deprem uzmanı tek tek açıkladı! Riskli yerler...

Deprem uzmanından korkutan uyarı: Domino etkisi başladı! Riskli yerler peş peşe açıklandı! 

Prof. Dr. Süleyman Pampal, deprem riskli bölgelerle ilgili konuştu. Deprem uzmanından korkutan uyarı: Domino etkisi başladı! Riskli yerler peş peşe açıklandı! 

Mersin Mezitli'de 14.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Mersin 3. Satış Memurluğu, Mersin ili, Mezitli ilçesi, Mezitli Mahallesi, 265 ada 10 parselde yer alan arsayı 14 milyon 400 bin TL'ye icradan satıyor...

Isparta Belceğiz Köyü'nde bazı yerler sit alanı ilan edildi!

Isparta ili, Şarkikaraağaç ilçesi, Belceğiz Köyü sınırları içerisinde yer alan alan bazı yerler sit alanı olarak tescil edildi.

Mezitli için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Mezitli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mezitli için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Mezitli'de TOKİ'ye devredilen araziler meclis gündeminde!

Mersin'in Mezitli ilçesinde belediyenin arazi tahsis ve devir için yaptığı başvurular ve TOKİ'ye devredilen araziler meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin Mezitli'de hobi bahçesi açıldı!

Mersin Mezitli Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşları toprakla bulaştırmaya devam ediyor. Belediye son olarak ilçede yeni hobi bahçesinin açılışını gerçekleştirdi.

Mezitli gezilecek yerler Haberi

Mezitli gezilecek yerler

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, imar planında yer alan spor alanlarıyla ilgili de altyapı hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "En kısa sürede bu alanları halkımızın hizmetine sunacağız" dedi. 


Mezitli Belediyesi, sosyal alanların sayısını arttırmayı hedefliyor. 


Belediye, bu doğrultuda gerekli altyapı çalışmalarını sürdürürken, Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ile Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, imar planında spor alanı olarak işaretlenen bölgelerde incelemelerde bulundular. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Tarhan, Mezitli'de yaşayan her yaş grubundan vatandaşın spor yapmasını istediğini belirtti. Yeni spor alanları ile vatandaşların daha rahat spor yapabilmesine olanak sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Tarhan, "Mevcut spor alanlarını hizmete açtık. 


İmar planında yer alan spor alanlarıyla ilgili de altyapı hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. En kısa sürede bu alanları halkımızın hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı. 


Daha önce kamuya ait...