19 / 05 / 2024

MG Eksen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

MG Eksen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

MG Eksen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Gündüz ve Murat Gündüz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Güngören, Güven Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Mg Concept İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mg Concept İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Mehmet Ali Güzelarda tarafından kuruldu.

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Mehmet Sevgin ve Muhammed Taha Sevgin ortaklığında kuruldu.

MG Üst Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Limited Şirketi kuruldu!

MG Üst Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Limited Şirketi Zeki Eren Şenyürek tarafından Esenyurt'ta kuruldu.

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy tarafından kuruldu.

Mg Grup Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mg Grup Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Gültekin tarafından kuruldu.

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi kuruldu!

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kaynar tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Eksen İnşaat'ın acı günü! Nermin Özmıhçı vefat etti!

Eksen Proje İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı A. Tuncer Ertan'ın kardeşi Nermin Özmıhçı vefat etti. Eksen Proje İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Eksen Çözüm Yalıtım İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Çözüm Yalıtım İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erhan Alkış tarafından kuruldu. 

Mg Korkmaz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Korkmaz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nebiye Korkmaz ve Özge Öten ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mg Group İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Group İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadriye Arzu Çakmak ve Esma Zeynep Tamer ortaklığında kuruldu.

MG Eksen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

MG Eksen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

MG Eksen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Gündüz ve Murat Gündüz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta  Güngören, Güven Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.


MG Eksen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...