16 / 05 / 2024

MG METAL TEKNİK YAPI SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres

MG METAL TEKNİK YAPI SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres

Mg Metal Teknik Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'a tarafından kuruldu.

Bildem Metal Mimarlık Makina Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bildem Metal Mimarlık Makina Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Varlı tarafından kuruldu.

Ars2000 Yapı Malzemeleri Metal Mimarlık Otomotiv Petrol Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Ars2000 Yapı Malzemeleri Metal Mimarlık Otomotiv Petrol Elektrik Limited Şirketi Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Lineer Ahşap Metal Mimarlık Proje Limited Şirketi Kuruldu!

Lineer Ahşap Metal Mimarlık Proje Limited Şirketi Pendik'te Turgut Kaval tarafından kuruldu.

Zeka Elektrik İnşaat Metal Döküm Orman Ürünleri Kimya ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeka Elektrik İnşaat Metal Döküm Orman Ürünleri Kimya ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bektaş Kaplan tarafından Sultanbeyli'de kuruldu.

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500  bin TL sermaye bedeli  ile  Mervan Gök tarafından kuruldu.

Vertex İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vertex İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Onur Uslay tarafından kuruldu.

Harput Yıkım İnşaat Nakliyat Metal  Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harput Yıkım İnşaat Nakliyat Metal  Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hasan Demirtaş Tarafından kuruldu.

Lexmark İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lexmark İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Musa Demir tarafından kuruldu.

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Coşkun tarafından kuruldu.

Aras34 İnşaat Metal Elektronik Matbaa Ve Kağıtçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras34 İnşaat Metal Elektronik Matbaa Ve Kağıtçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Aras tarafından kuruldu.

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Bozkurt tarafından kuruldu.

Sancaklar Kimya İnşaat Metal Elektrik Oto Yedek Parçaları Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancaklar Kimya İnşaat Metal Elektrik Oto Yedek Parçaları Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Sungun tarafından kuruldu.

Sars Metal Döküm Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sars Metal Döküm Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Arslan tarafından kuruldu.

MG METAL TEKNİK YAPI SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres Haberi

MG METAL TEKNİK YAPI SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres


Mg Metal Teknik Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi  100 bin TL sermaye ile Esenyurt'a Mehmet Güçlü tarafından kuruldu.


Mg Metal Teknik Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi  iş konusu; MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK 1.Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek....