28 / 07 / 2024

MH Perakendecilik

MH Perakendecilik

Anadolu Endüstri Holding, Migros'un yüzde 40.25 hissesi için hisse başına 26 lira alım fiyatı teklif etti. El sıkışılması durumunda Anadolu Grubu 1.8 milyar TL'ye BC Partners ile Migros'ta eşit ortak olacak

Maltepe Atışokulu 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli,Maltepe İlçesi,Atışokulu Mh.194 Ada 1Parsel ve 704Ada 34Parselin Bir Kısmı ile 195Ada15-17-19 Parseller,199 Ada 24-28Parseller ve Bir Kısım Kadastral Boşluğa Ait İtirazlara İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP  askıya çıkarıldı. 

Mh Casa Three Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mh Casa Three Yapı Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Mansourı ve Mahdı Shahıdı ortaklığında kuruldu.

Mehyar Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehyar Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mhıyar Alahmad tarafından kuruldu.

Mh Casa Two Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mh Casa Two Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Mansourı ve Mahdı Shahıdı ortaklığında kuruldu.

Mh Casa One Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mh Casa One Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL Hamed Mansourı ve Mahdı Shahıdı ortaklığında kuruldu.

Mh Hafriyat İnşaat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Hafriyat İnşaat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ünal tarafından kuruldu.

İmh Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmh Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Bilcan tarafından kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Mh Casa Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mh Casa Yapı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Shahıdı ve Hamed Mansourı ortaklığında kuruldu.

Mh Telesolutıons Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mh Telesolutıons Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli  ile Moustafa Houmsı tarafından kuruldu.

Mh Elektrik İnşaat Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Elektrik İnşaat Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kuzu tarafından kuruldu.

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

TOKİ'den Denizli'ye 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Denizli İli Babadağ İlçesi Kelleci Mh 4 Derslikli Kelleci Okulu, Çal İlçesi Hüseyinler Mh 16 Derslikli Çal Mesleki ve Tek And Lisesi, Acıpayam İlçesi Yukarı Mh 24 Derslikli Cumhuriyet Anadolu Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

MH Perakendecilik Haberi

MH Perakendecilik

Anadolu Endüstri Holding, Migros'un yüzde 40.25 hissesi için hisse başına 26 lira alım fiyatı teklif etti.


Anadolu Endüstri Holding'in teklifi Migros hisselerinin dünkü kapanış fiyatı olan 19.1 liraya göre yüzde 36'lık prime işaret ediyor.


Migros tarafından dün akşam KAP'a yapılan açıklamada, BC Partners ve Anadolu Endüstri Holding'in Migros'un yüzde 40.25 hissesi için muhtemel satış görüşmeleri içerisinde oldukları belirtilerek, "Migros Ticaret'in yüzde 40.25 hissesi için, Anadolu Endüstri Holding'in BC Partners'a verdiği bağlayıcı olmayan teklifi akabinde durum tespit süreçleri (due diligence) dahil münhasıran müzakere süreci başlamıştır" denildi.


Açıklamada, tarafların herhangi bir anlaşmaya varacaklarına dair bir güvence bulunmadığı kaydedildi.


Özel girişim sermayesi şirketi BC Partners, MH Perakendecilik üzerinden Migros'ta yüzde 80.51 hissedar konumunda bulunuyor.

BC Partners kontrolündeki Moonlight Perakendecilik 2008 yılında Migros'un yüzde 50.83 hissesini Koç Holding'den...