04 / 05 / 2024

Mhd.Amer Kouly

Mhd.Amer Kouly

Core Studios Mimarlık Tasarım Limited Şirketi, Mhd.Amer Kouly ve Omar Araar ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Fatih, Dervişali Mahallesi, Yazıcı Cami Sokak'ta kuruldu.

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer A.D. Dheedan tarafından kuruldu.

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile MHD Alı Khaled tarafından kuruldu.

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Alı Khaled tarafından kuruldu.

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mhd Walıd Refaeı ve Safwan Bsout ortaklığında kuruldu.

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer Chehab ve Mohammed Alı Aljıjaklı tarafından kuruldu.

Mcmasrı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mcmasrı Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer Masrı tarafından kuruldu.

Alkanjı Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkanjı Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mhd Anas Alkanjı tarafından kuruldu.

Shadi Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Shadi Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta Mhd Bashar Alnajjar ve Mhd Shadi Alnajjar ortaklığında kuruldu.

Rodos Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodos Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fatıma Mdalal, Mhamed Amer Mdalal, Omar M.A. Mdalal ortaklığında kuruldu.

Amin Grup Gayrimenkul Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amin Grup Gayrimenkul Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Elcerif ve Marwan Amer ortaklığında kuruldu.

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi açıldı!

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Amer tarafından kuruldu.

Mhd.Amer Kouly Haberi

Mhd.Amer Kouly

Core Studios Mimarlık Tasarım Limited Şirketi, Mhd.Amer Kouly ve Omar Araar ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Fatih, Dervişali Mahallesi, Yazıcı Cami Sokak'ta kuruldu. 


Core Studios Mimarlık Tasarım Limited Şirketi iş konusu; A- MİMARLIK VE TASARIM SAHASI 1- Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 2- Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imarplanları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 3- Her türlü mimari işlerin tasarımını yapmak B- İNŞAAT SAHASI 1-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını  yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına...