06 / 05 / 2024

mhp bayburt belediye başkan adayı İdris Aydın

mhp bayburt belediye başkan adayı İdris Aydın

MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın kimdir? İdris Aydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın'ın biyografisi bu haberde...

Belediye 17 arsa satıyor! İhalesi 22 Aralık'ta!

Bayburt Belediye Başkanlığı, Bayburt Şingah, Zahit, Uzungazi, Esentepe ve Gençosman'da yer alan 17 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 22 Aralık'ta yapılacak.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

O ilde 23 adet arsa satılıyor! 349 bin 668 TL'den başlayan fiyatlarla!

Bayburt Belediye Başkanlığı, Bayburt ili, Merkez ilçesi, Gençosman Mahallesi'nde yer alan 23 adet arsayı 349 bin 668 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

Togo Kuleleri'nde FETÖ araştırmasını MHP mi istedi?

Ankara'da yer alan TOGO Kuleleri, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde MHP grubu tarafından 13 Haziran 2019 tarihinde verilen, tüm siyasi partiler tarafından da desteklenen soru önergesiyle “Sıcak gündem” oldu.

Mehmet Okan Yanmaz, Akçakoca Belediye Başkanı oldu!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Mehmet Okan Yanmaz kazandı...

Silivri'de imar sorunu çözülecek!

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Gazitepe ve Kadıköy mahallelerini ziyaret etti. Yılmaz, “İmar sorununu, hayvan satış yerini sorununu, yol problemleri, hepsini çözeceğim söz veriyorum” dedi. 

Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil Belediye başkan adayı oldu!

Gaziantep'te mevcut Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yürüten Fatma Şahin'den sonra Mezine Sırakaya'nın da adaylığı açıklandı. Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil belediye başkan adayı oldu..

Fatih Yumak kimdir?

Fatih Yumak, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'nin Bayburt Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Fatih Yumak kimdir? Fatih Yumak, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Kayseri meydanları şehir ekonomisini canlandıracak!

MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, Kayseri'de yapılacak olan meydana projelerin şehir ekonomisine canlılık getireceğini söyledi.

mhp bayburt belediye başkan adayı İdris Aydın Haberi

mhp bayburt belediye başkan adayı İdris Aydın

İdris Aydın kimdir?

Bayburt Merkez Darıca köyü nüfusuna kayıtlı olan İdris AYDIN, 1968 doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini babasının işi dolayısıyla Artvin-Hopa'da tamamladı.1987 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri bölümünü kazandı.


1991 yılında Harita Mühendisi ünvanı ile mezun olan AYDIN aynı yıl DSİ bünyesindeki Aşkale-Ilıca arasındaki sulama kanallarının yapımında mühendis olarak görev yaptı.1992 yılında vatani görevi nedeniyle işinden ayrılan AYDIN, askerlik görevini yedek subay olarak yerine getirdi.


Askerlik dönüşünde Cominco'da (Kanada şirketi)harita işlerinden sorumlu proje mühendisi olarak çalıştı. Daha sonra Karadeniz Mühendislik' te yöneticilik yaptı.


1994 yılında Memoğlu Mühendislik Müş.Müt.İnş.Tic.Ltd.Şti'ni kurdu. Bu şirket bünyesinde Bayburt organize sanayi Bölgesinin harita işlerini yaptı.1996-1999 yılları arasında Bayburt Belediyesinde sözleşmeli personel olarak görev alan AYDIN, belediyedeki ilk harita mühendisi ünvanınıda taşımaktadır....