15 / 05 / 2024

miamarlık ofisleri

miamarlık ofisleri

Uzun yıllar Ankara'nın önemli iç mimarlık ofislerinden birinde çalıştıktan sonra 2008 yılında kendi ofisi Artcode Mimarlık'ı açan Gökcan Bulut, tasarım süreciyle ilgili merak edilenleri anlattı.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Ofisleri konut şeklinde satanlara Danıştay'dan kötü haber!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde ofislerin konut olarak satılmasını kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Danıştay'dan ofisi konut olarak satanlara kötü haber' başlıklı yazısı...

Seul'de yüksek teknolojili 10 dakikalık şehir inşa edilecek!

Seul'de yüksek teknolojili 10 dakikalık şehir hayata geçirilecek. 8 konut binasını ortak çalışma ofisleri ve çalışma alanları ile bir araya getiren 125 dönüm büyüklüğündeki bölgede aynı zamanda eğlence mekanları, fitness merkezleri ve yüzme havuzları bulunacak.

Kiralık ev bulmak zorlaştı!

Emlak ofisleri son aylarda 3 büyük şehrin bazı ilçelerinde artan kiralık ev talebine cevap vermekte zorlanıyor.

Kosova'da emlak ofisleri çalışmaya başladı!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlıyor.

Kosova'da emlak ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak.

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

Yıldız Entegre mimarlarla buluşmaya devam ediyor!

Yıldız Entegre her ay olduğu gibi büyük projelerde adı olan mimarlık ofisleri ile buluşmalarına devam ediyor…

Küçük emlakçıların yerini emlak ofisleri aldı!

Geleceğin mesleklerinden biri olarak gösterilen gayrimenkul danışmanlığı, profesyonel adımlarla kendini kanıtlıyor. İki kişiyle çalışan küçük emlakçıların yerini sayıları yüzleri geçen çalışanların olduğu emlak ofisleri alıyor.

Ege Perla'daki konut ve ofisleri Platin Emlak Danışmanlık satacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege Perla'da yer alan şirket mülkiyetindeki konut ve ofislerin satışı için Platin Emlak Danışmanlık A.Ş. (Keller Williams)'den hizmet alacak.

Yapı Ruhsatı Formu Standardı tebliği mimarları nasıl etkileyecek?

 2 Mayıs’ta Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren TS 8737 nolu yeni Yapı Ruhsatı Formu Standardı tebliğinin mimarlık ofisleri üzerindeki etkisi ne olacak?

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

miamarlık ofisleri Haberi

miamarlık ofisleri

İç Mimar Gökcan Bulut Mag Dergisi'nin sorularını yanıtladı...


-Sizi tanıyabilir miyiz?


1979 Kars'ta doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Kars'ta tamamladıktan sonra şu anki mesleğimden çok farklı olan Hacettepe Tıp Fakûltesi'ni kazandım. Fakat Tıp Fakültesinin bana göre bir eğitim dalı olmadığını anlayarak hep arzu ettiğim Bilkent Üniversite İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Fakültesini kazanarak eğitimime başladım. Bu sayede Ankara'da yaşama fikrim kalıcı hale dönüşmüş olup. bugünkü mesleğimi Ankara'da devam ettirme kararımda da büyük rol oynamıştır. 


- Mimarlık eğitimi almaya ne zaman karar verdiniz? 


Aslında çocukluğumdan beri sanatla çok ilgiliydim. Resim dersindeki çalışmalarım her hafta okul panosunda yer alırdı. 

Sonrasında belirli yarışmalarda resimlerim ödül almasına rağmen o dönemlerde sadece hobi olarak ilgileniyordum. Mimariye karşı olan ilgimi. Kars gibi muhteşem tarihi yapılarla süslü bir şehirde büyümemle ve ailemdeki...